Adele Designhotel hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
82%

"Excellent"

Based on 787 reviews across 13 portals
:
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (17/08/2016)
Date of experience: 07/2016

God lejlighed med alt hvad der er brug for - godt badeværelse.

Room





4 / 5.0

Fede værelser - masser af plads.

Location





5 / 5.0

Sporvogn lige foran føren og gå afstand til Alexander Pltz.

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 2 years ago (08/08/2016)
Date of experience: 07/2016

Angenehme unterkunft

Room





5 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Henrik H.
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (08/08/2016)
Date of experience: 07/2016

"hotel" hvis man kan kalde det dét - virkede nærmest lukket. Havde booket online - og ud fra hjemmeside så det helt anderledes ud. Vil faktisk ikke kalde det en suite det vi boede i - nærmere en hotellejlighed. Alle i familien var meget skuffede. Hjemmesiden oversælger virkelig varen. Havde også booket underjordisk parkering og betalt for det. Det virkede ikke og vi måtte bare finde en plads på gaden. Virkelig utilfredsstillende. ØV

Room





1 / 5.0

Værelse lå i stueetage i mørk baggård hvor der lugtede af affald når vindue var åbent

Location





4 / 5.0

OK

Cleanliness





4 / 5.0

Helt fint

Service





1 / 5.0

dårlig - manglende seng og dyner som vi blev lovet. Måtte finde telefon nummer om aftenen da vi kom hjem - og det var blevet glemt af personale

Value for money





1 / 5.0

ingen service - reception lukket om aftenen

Breakfast





1 / 5.0

en mand til at ordne det hele - for lang ventetid på alt

By Cathi
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 2 years ago (10/05/2016)
Date of experience: 04/2016

Gemütlich, aber mehr Standart als Design

Sehr geehrte Cathi, Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback bezüglich des Designs. Wir würden uns freuen Sie bald wieder im Adele begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Adele Team.
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (09/05/2016)
Date of experience: 04/2016

The junior suite was lovely. Great location.

Dear Guest, hank you very much for your review and your positive feedback regarding your stay in our hotel. We are very happy that you enjoyed your stay and looking forward to welcome you again. Your Adele Team
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 3 years ago (10/04/2016)
Date of experience: 03/2016

Ok, ist aber eindeutig eine Frühstückspension und kein Hotel.

Room





4 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 3 years ago (08/04/2016)
Date of experience: 04/2016

Es war ok. Für den zimmerpreis es

Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





2 / 5.0
Value for money





2 / 5.0
Breakfast





3 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 3 years ago (08/04/2016)
Date of experience: 03/2016

Sehr persönliche und familiäre Atmosphäre in dem Hotel!

Room





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
By Ohse
Business travelers
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (05/03/2016)
Date of experience: 02/2016

Geschmackvoll und individuell eingerichtet. Liebevolle aufmerksame Gastgeber und ausgesprochen freundlicher Service! Hier ist man sehr gerne Gast!

Sehr geehrte Frau Ohse, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben ein Feedback über Ihren Aufenthalt im Adele Hotel zu schreiben. Ihre netten Worte über unser Team haben uns sehr gefreut. Wir schätzen dies sehr. Wir würden uns freuen Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße aus Berlin, Ihr Adele Team.
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 3 years ago (24/02/2016)
Date of experience: 02/2016

Tolles Hotel - Preis Leistung absolut Top!

Lieber Gast, vielen Dank für Ihre so tolle Bewertung. Wir hoffen Sie bald wieder bei uns im Adele Designhotel in Prenzlauerberg begrüßen zu dürfen. Ihr Adele Team
Room





4 / 5.0

Zimmer etwas hellhörig

Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?

Adele Designhotel is no longer collecting reviews with Customer Alliance.