Adele Designhotel hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
84%

"Excellent"

Based on 744 reviews across 13 portals
:
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
1 year ago (17/08/2016)

God lejlighed med alt hvad der er brug for - godt badeværelse.

Room





4 / 5.0

Fede værelser - masser af plads.

Location





5 / 5.0

Sporvogn lige foran føren og gå afstand til Alexander Pltz.

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
20-29 years
1 year ago (08/08/2016)

Angenehme unterkunft

Room





5 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Henrik H.
Leisure traveler
40-49 years
1 year ago (08/08/2016)

"hotel" hvis man kan kalde det dét - virkede nærmest lukket. Havde booket online - og ud fra hjemmeside så det helt anderledes ud. Vil faktisk ikke kalde det en suite det vi boede i - nærmere en hotellejlighed. Alle i familien var meget skuffede. Hjemmesiden oversælger virkelig varen. Havde også booket underjordisk parkering og betalt for det. Det virkede ikke og vi måtte bare finde en plads på gaden. Virkelig utilfredsstillende. ØV

Room





1 / 5.0

Værelse lå i stueetage i mørk baggård hvor der lugtede af affald når vindue var åbent

Location





4 / 5.0

OK

Cleanliness





4 / 5.0

Helt fint

Service





1 / 5.0

dårlig - manglende seng og dyner som vi blev lovet. Måtte finde telefon nummer om aftenen da vi kom hjem - og det var blevet glemt af personale

Value for money





1 / 5.0

ingen service - reception lukket om aftenen

Breakfast





1 / 5.0

en mand til at ordne det hele - for lang ventetid på alt

By Cathi
Leisure traveler
20-29 years
1 year ago (10/05/2016)

Gemütlich, aber mehr Standart als Design

Sehr geehrte Cathi, Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback bezüglich des Designs. Wir würden uns freuen Sie bald wieder im Adele begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Adele Team.
Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
1 year ago (09/05/2016)

The junior suite was lovely. Great location.

Dear Guest, hank you very much for your review and your positive feedback regarding your stay in our hotel. We are very happy that you enjoyed your stay and looking forward to welcome you again. Your Adele Team
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
1 year ago (10/04/2016)

Ok, ist aber eindeutig eine Frühstückspension und kein Hotel.

Room





4 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
30-39 years
1 year ago (08/04/2016)

Es war ok. Für den zimmerpreis es

Room





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





2 / 5.0
Value for money





2 / 5.0
Breakfast





3 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
1 year ago (08/04/2016)

Sehr persönliche und familiäre Atmosphäre in dem Hotel!

Room





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
By Ohse
Business traveler
50-59 years
1 year ago (05/03/2016)

Geschmackvoll und individuell eingerichtet. Liebevolle aufmerksame Gastgeber und ausgesprochen freundlicher Service! Hier ist man sehr gerne Gast!

Sehr geehrte Frau Ohse, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben ein Feedback über Ihren Aufenthalt im Adele Hotel zu schreiben. Ihre netten Worte über unser Team haben uns sehr gefreut. Wir schätzen dies sehr. Wir würden uns freuen Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße aus Berlin, Ihr Adele Team.
Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
30-39 years
1 year ago (24/02/2016)

Tolles Hotel - Preis Leistung absolut Top!

Lieber Gast, vielen Dank für Ihre so tolle Bewertung. Wir hoffen Sie bald wieder bei uns im Adele Designhotel in Prenzlauerberg begrüßen zu dürfen. Ihr Adele Team
Room





4 / 5.0

Zimmer etwas hellhörig

Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?