Colleverde Agriturismo hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
93%

"Excellent"

Based on 1,005 reviews across 10 portals
:
No Public Name
30-39 years
Reviewed: 4 days ago (18/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Cudowne miejsce, wśród wzgórz z winnicami i ogrodami oliwnymi. Świetne miejsce wypadowe do innych miast i odpowiednie miejsce na wypoczynek.

By Andi Wieser
40-49 years
Reviewed: 1 week ago (15/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Super. Ruhig. Tolle Aussicht

By Bodzioch
30-39 years
Reviewed: 2 weeks ago (11/08/2019)
Date of experience: 08/2019

Fantastic place in perfect environment far away from the noise of everyday life. Great facilities and fabolous hospitality makes Colleverde even more lovely to visit and stay as long as it is possible.

No Public Name
50-59 years
Reviewed: 3 weeks ago (31/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Superb, and would return for the staff. But I could not stay again without a bigger shower and air con in summer.

By Radjiny et Olivier Payen
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (27/07/2019)
Date of experience: 07/2019

TB il a manqué parfois de convivialité - très cloisonnée et ce même pendant les activités - dommage pour le cours de cuisine , petite suggestion on devrait pouvoir commander le pain et ou des colis légumes .....

No Public Name
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (23/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Et rigtig dejligt ophold som vi bestemt vil kommet retur til Colleverde

By Thrond
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (22/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Et herlig sted blant vinrankene, som overrasket oss positivt med å være enda bedre/finere enn bildene på nett. Personalets tilstedeværelse og positivitet var alltid tilstede, noe som startet med en super velkomst. Vi var to voksne og to barn, og rommet var av god kvalitet og størrelse. Det at stedet ikke har så mange rom gjør det roligere og mer intimt, og atmosfæren der er med på å senke skuldrene. Den eneste "støyen" i området kommer fra insekter og dyr. Biltrafikk og lignende høres overhodet ikke. Fine veier for jogging/turer i umiddelbar nærhet. Super frokost med veldig god kaffe!
Bra svømmebasseng, med perfekt integrert "barnesone" og mange tilgjengelige solsenger.
Alle kattene som som tuslet rundt i hage/hus var et hyggelig innslag, spesielt for barna.
Steder ligger i fin avstand til mange av Toscanas severdigheter og til kysten om man ønsker å bade i sjøen.

By Barbara
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Wir haben mit unserem Hund sehr erholsame und tolle Spaziergänge in den Weinbergen und den angrenzenden Wäldern unternommen. Danach wurde der Pool und die Sonne im gut beschatteten, schönen Garten genossen. Zwischendurch haben wir Ausflüge in Städte oder kleine Dörfer gemacht, die auch sehr gut erreichbar waren. Auch ein Ausflug ans Meer ist empfehlungswert.

No Public Name
40-49 years
Reviewed: 6 weeks ago (08/07/2019)
Date of experience: 06/2019

Ubytování v pěkném prostředí, pohoda a klid

No Public Name
30-39 years
Reviewed: 7 weeks ago (07/07/2019)
Date of experience: 06/2019

Gyönyörű helyszìn,kedves vendeglàtòk

Back to Top CERTIFICATE what's this?