Our Customer Satisfaction Index
78%

"Good"

Based on 195 reviews
:
By Anonymous
Alone
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (11/12/2018)
Date of experience: 12/2018

In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung

Price





80 %
Breakfast





80 %
Room





80 %
Location





100 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
By Sabine S.
Business travelers
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (08/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Ein anständiges Hotel mit sehr angenehmen Gastgebern.

Price





100 %
Breakfast





80 %
Room





80 %

Starkes WLAN , gute bequeme Betten Fernsehen in guter technischer Qualität, Sender leicht zu finden

Location





100 %

Zentrumsnah

Cleanliness





80 %
Service





100 %

Sehr gastfreundlich

By Anonymous
Business travelers
20-29 years
Reviewed: 5 months ago (28/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Es war ein schönes Hotel mit guter Lage. das einzige was mich gestört hat war das Frühstück da das Geschirr nicht sauber war.

Price





60 %
Breakfast





40 %
Room





60 %
Location





80 %
Cleanliness





60 %
Service





80 %
By Anonymous
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 10 months ago (29/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Alles was een beetje gedateerd. Het heeft een opfris beurt nodig.

Price





60 %

?

Room





60 %

Alles was oud

Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
Breakfast





80 %
By Anonymous
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 10 months ago (15/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Door wegwerkzaamheden was het even zoeken hoe bij dit hotel te komen. Aangekomen kregen wij de indruk van een gesloten hotel
doch niets was minder waar, bij de receptie werden wij ontvangen door de eigenaar die ons stond op te wachten. We kregen een korte uitleg en verzoek om in het hotel te dineren, na een dag reizen door de prachtige omgeving !! vonden wij dat prima. We kregen de sleutel van de kamer en hebben even stil gestaan bij binnengaan van deze super retro slaapkamer... maar wat we nodig hadden was aanwezig en het werkte ook nog. Om 18.00 uur het diner. Een menu kaart waar je u tegen zegt..wat een keus..en nette prijzen, hoe is dat mogelijk voor een paar gasten, het voorgerecht kregen wij van het huis en het hoofdgerecht was meer dan voldoende en smaakte prima.

Price





60 %
Room





40 %
Location





60 %
Cleanliness





40 %
Service





80 %
Breakfast





80 %
By Anonymous
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 11 months ago (24/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Het was een leuke ervaring met een bijzondere hotelier.

Price





80 %
Room





80 %
Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
Breakfast





80 %
By Anonymous
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 11 months ago (23/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Wir waren mit allem sehr zufrieden, und kommen sicher wieder zurück.

Price





100 %
Room





80 %
Location





80 %
Cleanliness





100 %
Service





80 %
Breakfast





100 %
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
Reviewed: 11 months ago (19/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Rustig hotel,mooie omgeving.ideaal voor een weekend weg

Price





60 %
Room





60 %
Location





60 %
Cleanliness





60 %
Service





60 %
Breakfast





60 %
By Henk
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (11/11/2016)
Date of experience: 11/2016

Goede keuken, uitgebreid ontbijt in oubollige omgeving. Eigenaar had goede tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Price





80 %
Room





80 %
Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
Breakfast





80 %
By WFJ D.
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (09/07/2016)
Date of experience: 07/2016

Was een iets ouder hotel maar zuiver en goed Het avond eten was een 10 waard .Zeer goede kok Wij wilden in de omgeving wat gaan fietsen Voor geoefende fietsers was het nog wel te doen , maar was zeer heuvelachtig Ik zag dat je er ook voor 5 euro fietsen kunt huren met versnelling die heb je zeer zeker ook nodig

Price





100 %
Room





80 %
Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
Breakfast





80 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?