Unser Kundenzufriedenheitsindex
78%

"gut"

Basierend auf 195 Bewertungen
:
Von Anonym
Einzelperson
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Monaten (11.12.2018)
für den Zeitraum: 12.2018

In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung

Preisempfinden





80 %
Frühstück





80 %
Zimmer





80 %
Lage





100 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Von Sabine S.
Geschäftsreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Monaten (08.12.2018)
für den Zeitraum: 12.2018

Ein anständiges Hotel mit sehr angenehmen Gastgebern.

Preisempfinden





100 %
Frühstück





80 %
Zimmer





80 %

Starkes WLAN , gute bequeme Betten Fernsehen in guter technischer Qualität, Sender leicht zu finden

Lage





100 %

Zentrumsnah

Sauberkeit





80 %
Service





100 %

Sehr gastfreundlich

Von Anonym
Geschäftsreisender
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 6 Monaten (28.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Es war ein schönes Hotel mit guter Lage. das einzige was mich gestört hat war das Frühstück da das Geschirr nicht sauber war.

Preisempfinden





60 %
Frühstück





40 %
Zimmer





60 %
Lage





80 %
Sauberkeit





60 %
Service





80 %
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 11 Monaten (29.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Alles was een beetje gedateerd. Het heeft een opfris beurt nodig.

Preisempfinden





60 %

?

Zimmer





60 %

Alles was oud

Lage





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 11 Monaten (15.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Door wegwerkzaamheden was het even zoeken hoe bij dit hotel te komen. Aangekomen kregen wij de indruk van een gesloten hotel
doch niets was minder waar, bij de receptie werden wij ontvangen door de eigenaar die ons stond op te wachten. We kregen een korte uitleg en verzoek om in het hotel te dineren, na een dag reizen door de prachtige omgeving !! vonden wij dat prima. We kregen de sleutel van de kamer en hebben even stil gestaan bij binnengaan van deze super retro slaapkamer... maar wat we nodig hadden was aanwezig en het werkte ook nog. Om 18.00 uur het diner. Een menu kaart waar je u tegen zegt..wat een keus..en nette prijzen, hoe is dat mogelijk voor een paar gasten, het voorgerecht kregen wij van het huis en het hoofdgerecht was meer dan voldoende en smaakte prima.

Preisempfinden





60 %
Zimmer





40 %
Lage





60 %
Sauberkeit





40 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 12 Monaten (24.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Het was een leuke ervaring met een bijzondere hotelier.

Preisempfinden





80 %
Zimmer





80 %
Lage





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (23.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Wir waren mit allem sehr zufrieden, und kommen sicher wieder zurück.

Preisempfinden





100 %
Zimmer





80 %
Lage





80 %
Sauberkeit





100 %
Service





80 %
Frühstück





100 %
Von Anonym
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (19.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Rustig hotel,mooie omgeving.ideaal voor een weekend weg

Preisempfinden





60 %
Zimmer





60 %
Lage





60 %
Sauberkeit





60 %
Service





60 %
Frühstück





60 %
Von Henk
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (11.11.2016)
für den Zeitraum: 11.2016

Goede keuken, uitgebreid ontbijt in oubollige omgeving. Eigenaar had goede tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Preisempfinden





80 %
Zimmer





80 %
Lage





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Von WFJ D.
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (09.07.2016)
für den Zeitraum: 07.2016

Was een iets ouder hotel maar zuiver en goed Het avond eten was een 10 waard .Zeer goede kok Wij wilden in de omgeving wat gaan fietsen Voor geoefende fietsers was het nog wel te doen , maar was zeer heuvelachtig Ik zag dat je er ook voor 5 euro fietsen kunt huren met versnelling die heb je zeer zeker ook nodig

Preisempfinden





100 %
Zimmer





80 %
Lage





80 %
Sauberkeit





80 %
Service





80 %
Frühstück





80 %
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?

Diemelhotel Marsberg sammelt keine Bewertungen mehr mit Customer Alliance.