Unser Kundenzufriedenheitsindex
78%

"gut"

Basierend auf 192 Bewertungen
:
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Monaten (29.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Alles was een beetje gedateerd. Het heeft een opfris beurt nodig.

Preisempfinden





3 / 5,0

?

Zimmer





3 / 5,0

Alles was oud

Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 4 Monaten (15.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Door wegwerkzaamheden was het even zoeken hoe bij dit hotel te komen. Aangekomen kregen wij de indruk van een gesloten hotel
doch niets was minder waar, bij de receptie werden wij ontvangen door de eigenaar die ons stond op te wachten. We kregen een korte uitleg en verzoek om in het hotel te dineren, na een dag reizen door de prachtige omgeving !! vonden wij dat prima. We kregen de sleutel van de kamer en hebben even stil gestaan bij binnengaan van deze super retro slaapkamer... maar wat we nodig hadden was aanwezig en het werkte ook nog. Om 18.00 uur het diner. Een menu kaart waar je u tegen zegt..wat een keus..en nette prijzen, hoe is dat mogelijk voor een paar gasten, het voorgerecht kregen wij van het huis en het hoofdgerecht was meer dan voldoende en smaakte prima.

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





2 / 5,0
Lage





3 / 5,0
Sauberkeit





2 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Monaten (24.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Het was een leuke ervaring met een bijzondere hotelier.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Monaten (23.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Wir waren mit allem sehr zufrieden, und kommen sicher wieder zurück.

Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





5 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





5 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 5 Monaten (19.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Rustig hotel,mooie omgeving.ideaal voor een weekend weg

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0
Lage





3 / 5,0
Sauberkeit





3 / 5,0
Service





3 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Von Henk
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (11.11.2016)
für den Zeitraum: 11.2016

Goede keuken, uitgebreid ontbijt in oubollige omgeving. Eigenaar had goede tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von WFJ D.
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (09.07.2016)
für den Zeitraum: 07.2016

Was een iets ouder hotel maar zuiver en goed Het avond eten was een 10 waard .Zeer goede kok Wij wilden in de omgeving wat gaan fietsen Voor geoefende fietsers was het nog wel te doen , maar was zeer heuvelachtig Ik zag dat je er ook voor 5 euro fietsen kunt huren met versnelling die heb je zeer zeker ook nodig

Preisempfinden





5 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (27.06.2016)
für den Zeitraum: 06.2016

Voldoende.We hebben het naar onze zin gehad.De kortigs bon van het diner is maar ten dele ingezet, helaas moesten we wel de drankjes betalen.

Preisempfinden





4 / 5,0

Door de korting van voordeeluitjes is het goed

Zimmer





4 / 5,0

Deur naar terras moet worden bijgestelt.

Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0

Veel vliegen.Vloerkleed vol vlekken.Douche duurde lang voor hij warm was.

Service





3 / 5,0

Ontvangst en uitleg minimaal

Frühstück





4 / 5,0

Vliegen in de vensterbank

Von Benno H.
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (01.06.2016)
für den Zeitraum: 05.2016

Algemene indruk is goed. Comfortkamer is ruim en goed schoon.

Preisempfinden





4 / 5,0

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Zimmer





4 / 5,0

Comfortkamer; groot en schoon

Lage





3 / 5,0

Hotel is wat gedateerd

Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0

Ruime keuze

Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (30.05.2016)
für den Zeitraum: 05.2016

Prettig hotel en uitstekend ontbijt/diner; hotel dicht tegen het centrum aan en ligt in een mooie omgeving.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?