Unser Kundenzufriedenheitsindex
78%

"gut"

Basierend auf 195 Bewertungen
:
Kein öffentlicher Name
Einzelperson
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (11.12.2018)
für den Zeitraum: 12.2018

In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung
In Ordnung

Von Sabine Stielow
Unternehmen
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (08.12.2018)
für den Zeitraum: 12.2018

Ein anständiges Hotel mit sehr angenehmen Gastgebern.

Kein öffentlicher Name
Unternehmen
20-29 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (28.11.2018)
für den Zeitraum: 11.2018

Es war ein schönes Hotel mit guter Lage. das einzige was mich gestört hat war das Frühstück da das Geschirr nicht sauber war.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (29.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Alles was een beetje gedateerd. Het heeft een opfris beurt nodig.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 1 Jahr (15.06.2018)
für den Zeitraum: 06.2018

Door wegwerkzaamheden was het even zoeken hoe bij dit hotel te komen. Aangekomen kregen wij de indruk van een gesloten hotel
doch niets was minder waar, bij de receptie werden wij ontvangen door de eigenaar die ons stond op te wachten. We kregen een korte uitleg en verzoek om in het hotel te dineren, na een dag reizen door de prachtige omgeving !! vonden wij dat prima. We kregen de sleutel van de kamer en hebben even stil gestaan bij binnengaan van deze super retro slaapkamer... maar wat we nodig hadden was aanwezig en het werkte ook nog. Om 18.00 uur het diner. Een menu kaart waar je u tegen zegt..wat een keus..en nette prijzen, hoe is dat mogelijk voor een paar gasten, het voorgerecht kregen wij van het huis en het hoofdgerecht was meer dan voldoende en smaakte prima.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (24.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Het was een leuke ervaring met een bijzondere hotelier.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (23.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Wir waren mit allem sehr zufrieden, und kommen sicher wieder zurück.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
40-49 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 2 Jahren (19.05.2018)
für den Zeitraum: 05.2018

Rustig hotel,mooie omgeving.ideaal voor een weekend weg

Von Henk
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (11.11.2016)
für den Zeitraum: 11.2016

Goede keuken, uitgebreid ontbijt in oubollige omgeving. Eigenaar had goede tips over bezienswaardigheden in de omgeving. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Von WFJ Dekker
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (09.07.2016)
für den Zeitraum: 07.2016

Was een iets ouder hotel maar zuiver en goed Het avond eten was een 10 waard .Zeer goede kok Wij wilden in de omgeving wat gaan fietsen Voor geoefende fietsers was het nog wel te doen , maar was zeer heuvelachtig Ik zag dat je er ook voor 5 euro fietsen kunt huren met versnelling die heb je zeer zeker ook nodig

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?

Diemelhotel Marsberg sammelt keine Bewertungen mehr mit Customer Alliance.