Unser Kundenzufriedenheitsindex
78%

"gut"

Basierend auf 187 Bewertungen
:
Von chuck
Privatreisender
50-59 Jahre
vor 1 Jahr (10.05.2016)

voor de prijs was het een prima hotel ,met een prachtige omgeving hotel ligt lekker centraal

Preisempfinden





4 / 5,0

prima hotel voor de prijs die wij hebben betaald

Zimmer





3 / 5,0

kamer met 2 eenpersoonsbedden en hele kleine tv

Lage





4 / 5,0

mooie omgeving

Sauberkeit





4 / 5,0

schoon

Service





4 / 5,0

ruim voldoende

Frühstück





4 / 5,0

eenzijdige broodjes , maar beleg meer dan voldoende

Von Ben A.
Privatreisender
50-59 Jahre
vor 1 Jahr (09.05.2016)

Prijs/kwaliteit verhouding is prima; beetje gedateerde inrichting. Wel alles schoon en heel. Laat je niet van de wijs brengen door het wat bruuske optreden van de (ook Nederlandstalige!) manager, hij bedoeld het goed en is een prima gastheer!

Preisempfinden





5 / 5,0

Via "Voordeeluitjes" geboekt

Zimmer





5 / 5,0

zeer ruime kamer voor 3 personen

Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
vor 1 Jahr (09.05.2016)

Rustig gelegen hotel vlakbij het centrum

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





3 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Von Piet V.
Privatreisender
60-69 Jahre
vor 1 Jahr (09.05.2016)

Netjes enigszins gedateerd hotel. Zeer scherpe kamerprijs en het avond eten was prima zowel qua smaak als kosten. Eigenaar is af en toe wat nukkig.

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
60-69 Jahre
vor 1 Jahr (09.05.2016)

Wisselende stemming van hotelier, gedraagt zich niet altijd even tactvol t.a.v. gasten.

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0

Prima kamer met balkon, kastdeuren sluiten niet goed

Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





1 / 5,0

Beschimmeld brood, gebruikte place-mats, kruimels op stoelen

Service





2 / 5,0
Frühstück





2 / 5,0
Von Anonym
Geschäftsreisender
40-49 Jahre
vor 1 Jahr (03.05.2016)

Freundliches Personal, im Restaurant gibt es die besten Steaks. Gerne wieder

Preisempfinden





3 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
70-79 Jahre
vor 1 Jahr (03.05.2016)

Onze ervaring is zeer positief. Een mooie locatie, vriendelijke en behulpzame mensen en lekker eten. Wat wil een mens nog meer?

Ich habe mich sehr über die Bewertung gefreut. Ich wünsche Ihnen alles Gute. Vielleicht sieht man sich ja einmal wieder.
Mit freundlichem Gruß
Werner Froese
Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





5 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





5 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
vor 1 Jahr (28.04.2016)

Der inhaber is nicht immer freundlich. Er ist auch nicht immer ehrlich, also wir kommen nicht zuruck. Dad Hotel ist alt und ungemutlich...

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





4 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





2 / 5,0
Frühstück





3 / 5,0
Von Anonym
Privatreisender
50-59 Jahre
vor 2 Jahren (24.11.2015)

gezellige locatie, wel gedateerd, prima eten

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





3 / 5,0

hoog bad waarin je moet douchen, kunnendit vervangen door een douche

Lage





4 / 5,0

dicht bij het centrum

Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0

goed ontvangst met informatie over de omgeving

Frühstück





3 / 5,0
Von Liebner
Privatreisender
50-59 Jahre
vor 2 Jahren (23.11.2015)

Ich kann das Hotel und besonders das Restaurant stark Anempfehlen

Preisempfinden





4 / 5,0
Zimmer





4 / 5,0
Lage





5 / 5,0
Sauberkeit





4 / 5,0
Service





4 / 5,0
Frühstück





4 / 5,0
Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?