Genießer Hotel Historischer Krug hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 534 reviews
By Birgit stokholm pedersen
50-59 years
Reviewed: 11 years ago (29/01/2014)
Date of experience: 01/2014

Det var et dejligt ophold. Meget hyggelig atmosfære overalt - udendørs, gården, resturant og værelset. Maden var god og personalet meget flinke. Vi kommer gerne igen .Venlig hilsen Birgit og Mogens Pedersen , Ringkøbing.

By Iban
50-59 years
Reviewed: 11 years ago (21/01/2014)
Date of experience: 01/2014

Historisk et fantastisk sted, men det er ubekvemt at skulle bo et sted, spise og bade andre steder. Der var en del støj fra hovedvejen. Det er ikke i orden at bestille og betale for en comfort værelse og så møde et værelse længst væk fra alt, der var koldt, mørkt og det hele virkede koldt, ubrugt og aflåst. Tv havde kanaler uden lyd og ingen ville løse problemet .

50-59 years
Reviewed: 11 years ago (20/01/2014)

Good and pleasant stay.
Only comment is that rooms are out of the building with the restaurant. With bad weather conditions this can be a little problem. Very friendly and helpfull staff.

By bodil nakel
60-69 years
Date of experience: 01/2014

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse
i forbindelse med vores to besøg på hotellet.
Dejligt værelse, meget lækker forplejning, og venligt og hjælpsomt personale.
Vi manglede dog orientering om hvilke muligheder vi havde i forhold til massage, og andre muligheder, for behandlinger.
Vi synes det virkede meget ned prioriteret på stedet.
Men serviceniveauet er meget højt på alle andre områder.

By Bernd + Susanne Schmutzler
40-49 years
Date of experience: 12/2013

Wir kommen gerne wieder, finden die Atmosphäre aber etwas steif. Man sprürt aber, dass sich das Team wirklich um den Gast bemüht. Professionalität muss trotzdem nicht steif oder elitär sein, finden wir. Es ist eher ein Restaurant als ein Hotel.

By Angela G
Date of experience: 12/2013

Wir haben es als sehr kleinlich empfunden, dass es im Zimmer nicht einmal ein Trinkglas gab, geschweige denn etwas Wasser zur Begrüßung. Ebenso ärgerlich waren die aufgestellten Werbebriefchen mit Shampoo etc. Die Benutzung von WLAN war nicht möglich- heutzutage und in dieser Preisklasse ein Unding!

40-49 years
Reviewed: 11 years ago (13/01/2014)
Date of experience: 09/2013

Würde hier wieder Übernachten auch wenn die Zimmer nicht sehr komfortabel waren.

50-59 years
Reviewed: 12 years ago (31/12/2013)
Date of experience: 12/2013

Ein sehr schönes Ambiente mit absolut freundlichen und zuvorkommenden Mitarbeitern.

50-59 years
Reviewed: 12 years ago (27/12/2013)
Date of experience: 12/2013

sehr schöne Zimmer, sehr gutes Essen.
Ich komme gerne wieder

By Pia
30-39 years
Reviewed: 12 years ago (24/12/2013)
Date of experience: 12/2013

Venligt personale og meget hjælpsomme. Værelserne var hyggelige, samt wellness faciliteterne var rigtig fine. Under aftensmaden var tjeneren yderst opmærksomme og betjente samtlige med et smil og venlighed uden at være påtrængende.

Back to Top CERTIFICATE what's this?