Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 6 days ago (20/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Było Ok, na krótkie wypady do Chorzowa polecam.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jest nam niezwykle miło słyszeć, że czystość pokoi, uprzejmość pracowników i jakość obsługi na recepcji spełniły Pańskie oczekiwania.

Chciałbym również wyrazić nasze ogromne uznanie dla zespołu pracowników technicznych za ich pomoc i zaangażowanie. Jest to dla nas niezmiernie ważne, kiedy nasi pracownicy są doceniani za swoją ciężką pracę i życzliwość.

Cieszymy się, że jakość serwowanych potraw była zadowalająca i że cieszył się Pan naszym bufetem śniadaniowym. Zwrócimy uwagę na ofertę HP dla gości hotelowych, aby poprawić różnorodność dostępnych dań.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie wybierze Pan nasz hotel podczas wizyt w Chorzowie.

Pozdrawiam,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 week ago (19/04/2025)
Date of experience: 04/2025

“Next time I’ll try a different hotel; I wouldn’t necessarily recommend this one to others as a good place to stay.”

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenił Pan uprzejmość i profesjonalizm naszych pracowników oraz obsługę na recepcji. To dla nas bardzo ważne, by goście czuli się dobrze obsłużeni i zadowoleni z naszego personelu.
Jednak zasmuciło nas, że bufet śniadaniowy nie spełnił Pana oczekiwań.
Dziękujemy za cenne uwagi, które pomagają nam w doskonaleniu naszych usług i mamy nadzieję, że da Pan nam jeszcze jedną szansę na pokazanie lepszej strony naszego hotelu.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 week ago (18/04/2025)

Max 3 punkty

Dlaczego ?

To mój drugi pobyt u Was

I ta sama „śpiewka „ że jak jest coś nie zrobione to system nie działał na recepcji
Tej nocy wynajmowaliśmy trzy pokoje ale powiem o swoim

- czarny włos 5 cm na desce klozetowej po podniesieniu deski – to naprawdę odrażający widok

- przy zameldowaniu prosiliśmy o faktury na firmę , koledzy dostali … ja jeszcze czekam od Państwa na fakturę miała mi wczoraj zostać wysłana mailem
ponieważ Pani z recepcji wystawiła ale imienną

- nie byliśmy zgłoszeni na listę na śniadanie dwa pokoje to też standard u Państwa „problemy z systemem”

- z basenu nie korzystałam więc nie oceniam

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o ostatnim pobycie w naszym hotelu.

Zwracamy szczególną uwagę na kwestie związane z czystości. Przekażemy te uwagi do zespołu sprzątającego w celu weryfikacji, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Przepraszamy również za problemy z wystawieniem faktury oraz niedogodności związane z aktualizacją listy na śniadanie. Będziemy intensywnie pracować nad poprawą systemów obsługi i komunikacji, aby zapobiec podobnym komplikacjom.

Cieszymy się, że smak potraw z naszej karty zyskał Pani uznanie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie gościć Panią i pokazać nasze usprawnienia oraz lepszą jakość usług.

Z poważaniem,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 weeks ago (06/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Czysty, elegancki pokój, dobra lokalizacja

Szanowny Panie ,

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i maksymalne oceny. Cieszymy się, że czystość i elegancja pokoju oraz nasza lokalizacja spełniły Pańskie oczekiwania.

Wysokie noty za jakość obsługi na recepcji i uprzejmość naszego personelu Służby Pięter są dla nas ogromnym wyróżnieniem. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie w naszym hotelu.

Alone
Reviewed: 3 weeks ago (05/04/2025)

Bardzo dobry hotel

Szanowny Panie Adamie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o naszym hotelu. Jest nam niezwykle miło, że zarówno czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu, jak i jakość obsługi na recepcji zrobiły na Panu wrażenie.

Cieszymy się, że bufet śniadaniowy oraz smak potraw z karty spełniły Pana oczekiwania. To dla nas priorytet, aby oferować najwyższą jakość usług, co potwierdzają także wysokie oceny za strefę basenową.

Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt, mając nadzieję, że każda z nich będzie równie satysfakcjonująca.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 weeks ago (04/04/2025)

Great

Szanowny Panie Tomaszu,

Bardzo dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny naszego hotelu. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania w każdej kategorii, w tym czystości pokoju, jakości obsługi, a także oferty kulinarnych. Państwa satysfakcja to dla nas największa nagroda i motywacja do dalszej pracy.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 weeks ago (03/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Za każdym razem jestem zadowolona, przyjeżdżam od kilku lat

Szanowna Pani,

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię i wieloletnią lojalność! Cieszymy się, że każda z wizyt w naszym hotelu spełnia Pani oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i motywuje do dalszego doskonalenia naszych usług.

Jesteśmy zaszczyceni, że czystość pokoi, uprzejmość naszego personelu oraz bufet śniadaniowy niezmiennie wywierają na Pani pozytywne wrażenie. Zapraszamy serdecznie do kolejnych wizyt i obiecujemy kontynuować naszą pracę na najwyższym poziomie.

Alone
Reviewed: 4 weeks ago (26/03/2025)

Super!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz hotel zrobił na Państwa pozytywne wrażenie. Zależy nam na tym, by zawsze dostarczać naszym Gościom wyjątkowe doświadczenia.

Mamy nadzieję, że w przyszłości powrócą Państwo do nas w ramach kolejnej wizyty.

Pozdrawiam serdecznie,
Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 5 weeks ago (24/03/2025)
Date of experience: 03/2025

hotel need some room renovation with a necessity to keep a cleaness on a high level

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się swoją opinią na temat pobytu.
Pana uwagi zostały przekazane do poszczególnych działów celem weryfikacji.
Bardzo nam miło, że docenił Pan nasz personel recepcji i smak dań serwowanych w Restauracji Cesarska.

Zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 weeks ago (24/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Ogólne wrażenia pozytywne. Personel uprzejmy i profesjonalny.

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości.