Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 days ago (11/12/2025)

Pozytywne

Reviewed: 5 days ago (09/12/2025)

very good

Group
Reviewed: 6 days ago (08/12/2025)

Pełne zadowolenie

Szanowny Panie Pawle,

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię. To dla nas ogromna satysfakcja, że pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace spełnił Pana oczekiwania i zakończył się pełnym zadowoleniem.

Z przyjemnością powitamy Pana ponownie przy kolejnej wizycie w Chorzowie.

Alone
Reviewed: 1 week ago (07/12/2025)

Zajebiste

Szanowny Panie Marcinie,

Serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną i bezpośrednią opinię! Cieszymy się, że pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace wywarł na Panu tak świetne wrażenie.

Zapraszamy ponownie — z przyjemnością gościć będziemy Pana przy kolejnej okazji.

Alone
Reviewed: 1 week ago (05/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Bardzo tematyczne pokoje z wyśmienitymi termami

Szanowny Panie Jacku,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że docenił Pan tematyczny charakter naszych pokoi oraz wyśmienitą strefę termalną — to jedne z elementów, z których Hotel Diament Arsenal Palace jest szczególnie dumny.

Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie i zapewnić kolejny udany pobyt.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 week ago (04/12/2025)

Szanowna Pani Danuto,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Będzie nam bardzo miło, jeśli przy kolejnej wizycie zechce Pani podzielić się kilkoma słowami o swoim pobycie — każda informacja zwrotna jest dla nas cenna i pomaga nam w dalszym doskonaleniu usług.

Mamy nadzieję, że ponownie odwiedzi Pani Hotel Diament Arsenal Palace.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 weeks ago (01/12/2025)

Polecam. Skorzystam ponownie.

Szanowny Panie Krzysztofie,

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace okazał się na tyle udany, iż rozważa Pan ponowną wizytę. To dla nas największa forma uznania.

Z przyjemnością powitamy Pana ponownie przy kolejnej okazji.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 weeks ago (24/11/2025)

Obsługa i restauracja 5/5
Strefa spa 4/5
Pokoj 2/5
Czystość w nim 1/5
Prysznic zardzewiały tona kurzu wszędzie brak klimatyzacji w tv 3 kanały zdatne do oglądania włosy w kubkach sprawdzajcie panie sprzątające ściany cienkie wszystko słychać okropnie drzwi trzaskają nie dokręcone już mnie palce bolą dałbym jedna gwiazdkę za pokój

Szanowny Panie Arkadiuszu,

dziękuję za szczegółową opinię oraz za docenienie pracy obsługi i restauracji – to dla nas bardzo ważne. Jednocześnie rozumiem, że każdy Gość ma inne oczekiwania co do komfortu pokoju i przykro mi, że Pana wrażenia były odmienne.

Takie zgłoszenia traktujemy poważnie i przekazujemy je do działu technicznego oraz Służby Pięter, aby zweryfikować wskazane elementy i upewnić się, że pokój spełnia oczekiwany standard. Zależy nam, aby nasi Goście czuli się swobodnie i komfortowo, dlatego będziemy to monitorować z szczególną uwagą.

Dziękuję za czas poświęcony na podzielenie się opinią.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 weeks ago (24/11/2025)

Wrócę do Hotelu

Szanowny Panie Jacku,

Serdecznie dziękujemy za Pana opinię. To dla nas ogromna radość, że pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace był na tyle udany, iż zechce Pan do nas wrócić.

Z przyjemnością powitamy Pana ponownie przy kolejnej wizycie w Chorzowie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 4 weeks ago (17/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Korzystam od dawna z oferty hotelu Arsenal, pokoje są bardzo komfortowe, obsługa i pracownicy profesjonalni i uprzejmi. Ogólne wrażenie z pobytu za kazdym razem mam bardzo pozytywne i polecam ten hotel.

Szanowny Panie Thomasie,

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i za zaufanie, jakim obdarza Pan nasz hotel od dłuższego czasu. Cieszy nas, że komfort pokoi oraz profesjonalna i uprzejma obsługa każdorazowo spełniają Pana oczekiwania.

Będzie nam niezmiernie miło gościć Pana ponownie podczas kolejnej wizyty w Katowicach/Chorzowie.

Z wyrazami szacunku,