Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (24/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Pobyt w był bardzo przyjemny, była to kolejna wizyta w Państwa hotelu, z pewnością tu wrócę i polecę znajomym to miejsce.

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za Pani miłe słowa oraz za zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła wracając do naszego hotelu. Cieszymy się, że Pani pobyt był przyjemny i że planuje Pani polecić nasze miejsce znajomym.

Z niecierpliwością czekamy na Panią podczas kolejnej wizyty!

Date of experience: 10/2024

Bardzo dobry jakościowo hotel w samym centrum aglomeracji śląskiej. Restauracja w porządku, śniadanie bardzo obfite, różnorodne i smaczne. Hotel jest cichy pomimo że jest zlokalizowany blisko trasy przelotowej. Na piętrach są zamontowane drzwi dźwiękochłonne - super rozwiązanie. Strefa saun wliczona w pobyt, całkiem spory basen, dwie sauny które pozwolą na relaks po ciężkim dniu. Bardzo polecam. A cena? Cóż, takie mamy czasy że jak się chce niskiej ceny to należy się udać di hoStelu a nie do prawdziwego hotelu.

Szanowny Panie Macieju,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! Cieszymy się, że docenił Pan jakość naszego hotelu, obfite i różnorodne śniadanie oraz udogodnienia, jakie oferujemy, w tym strefę saun i basen.

Pańskie miłe słowa są dla nas niezwykle motywujące. Z niecierpliwością czekamy na Pańską kolejną wizytę!

Bardzo pozytywne.

Szanowny Panie Piotrze,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że Pański pobyt był udany.

Z niecierpliwością czekamy na Pańską kolejną wizytę!

Wszystko super

Drogi Gościu,
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko było w porządku.

Zapraszamy do ponownej wizyty!

Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (20/10/2024)

Everythink was good.

Dear Renata,

Thank you for your positive feedback! We’re glad to hear that everything was good during your stay. If you have any specific suggestions or comments, we’d love to hear them.

We look forward to welcoming you back soon!

Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (18/10/2024)

Hotel do powtórzenia.

Szanowny Panie Andrzeju,

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany i że planuje Pan powrót. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie!

Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (13/10/2024)

Polecam wszystkim!

Szanowna Pani Sabino,

Bardzo dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że Pani pobyt był udany i że chętnie poleca Pani nasz hotel innym.

Zapraszamy do ponownej wizyty!

Kierownik Recepcji
Reviewed: 1 year ago (11/10/2024)
Date of experience: 10/2024

I really enjoy it and I hope to get back here the next time

Dear Karolina,

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re delighted to hear that you enjoyed your stay and that you’re already looking forward to returning. It will be a pleasure to welcome you back on your next visit!

Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (10/10/2024)

Average

Dear Ireneusz,

Thank you for sharing your feedback. We appreciate your honesty and are sorry to hear that your experience did not meet your expectations. If you have specific suggestions or areas for improvement, we would love to hear them to enhance our services for future guests.

We hope to have the opportunity to welcome you back and provide you with a better experience.

Front Office Manager
Reviewed: 1 year ago (10/10/2024)

okej

Szanowna Pani Marto,

Dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był w porządku. Jeśli ma Pani jakiekolwiek sugestie lub uwagi, zachęcamy do podzielenia się nimi.

Zapraszamy ponownie!