Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 weeks ago (26/06/2025)

Pozytywnie

Szanowny Panie Janie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za długi czas oczekiwania na sałatkę oraz nieprzyjemną obsługę. Wieczory z imprezami firmowymi potrafią być wymagające, ale postaramy się, aby w przyszłości jakość i tempo obsługi były na wyższym poziomie, niezależnie od okoliczności.

Zapraszamy ponownie, aby dać nam szansę poprawy.

Z poważaniem,
Front Office Manager
Reviewed: 6 weeks ago (23/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Mieliśmy pokój gdzie nie było klimatyzacji ale po za tym wszystko ok. Miła obsługa, smaczne jedzenie i bardzo dobra lokalizacja

Szanowny Panie Tadeuszu,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii oraz miłe słowa pod adresem naszej obsługi, kuchni i lokalizacji – to dla nas bardzo ważne.

Zależy nam na pełnej transparentności, dlatego pragniemy poinformować, że pokój, w którym Pan przebywał, został udostępniony do sprzedaży w ostatniej chwili jako ostatnia dostępna opcja noclegowa tego dnia. Niestety, był to jeden z nielicznych pokoi niewyposażonych w klimatyzację.

Mamy nadzieję, że mimo tej drobnej niedogodności, pobyt w naszym hotelu pozostawił pozytywne wrażenia. Przy kolejnej rezerwacji z przyjemnością pomożemy dobrać pokój w pełni dopasowany do Pana preferencji.

Front Office Manager
Reviewed: 6 weeks ago (22/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo złe. Nigdy nie skorzystam i nie polece tego hotelu.

Pani Sylwio,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że pobyt nie spełnił Pani oczekiwań i że napotkała Pani na niedogodności związane ze stanem pokoju oraz obsługą. Zapewniam, że dokładamy wszelkich starań, aby standardy hotelu były jak najwyższe, dlatego wszelkie uwagi zostały przekazane do odpowiednich działów w celu poprawy jakości usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli pokazać Pani lepszą stronę naszego hotelu.

Z poważaniem,
Front Office Manager
Reviewed: 6 weeks ago (19/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Przyjadę znowu jak będę przejazdem

Szanowna Pani Bożeno,
Bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był na tyle udany, że planuje Pani do nas wrócić.
Z niecierpliwością czekamy na kolejną wizytę!

Front Office Manager
Reviewed: 7 weeks ago (17/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo fajny hotel. Nastepny raz tez przyjedziemy do Was :-)

Szanowny Panie Peterze,
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i wysoką ocenę. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany i że planuje Pan do nas wrócić – będzie nam ogromnie miło gościć Pana ponownie! 😊

Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (13/06/2025)

Ogólnie wszystko ok.

Szanowny Panie Sławomirze,

dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii i cieszymy się, że ogólne wrażenia z pobytu były pozytywne. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie uda nam się wywrzeć jeszcze lepsze wrażenie i zapewnić Panu w pełni satysfakcjonujący pobyt.

Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (13/06/2025)

Wszystko super

Szanowny Panie Yoavie,

serdecznie dziękujemy za krótką, ale bardzo miłą opinię! Cieszymy się, że Pana pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace był udany i że wszystko spełniło Pana oczekiwania.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie w niedalekiej przyszłości.

Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (12/06/2025)

Ok

Szanowny Panie Piotrze,

serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pana oczekiwania.

Zapraszamy ponownie!

Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (10/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Das Treppenhaus war die gesamte Zeit nicht gereinigt worden.

Dear Mr. Hupas,
Thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize for the lack of cleanliness in the stairwell during your stay. This is not the standard we strive to maintain.
Your comments regarding the reception and other services have been taken seriously and shared with the relevant teams to improve our guest experience.
We appreciate your honest opinion and hope to have another chance to welcome you and provide a stay more in line with your expectations.

Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 2 months ago (03/06/2025)
Date of experience: 05/2025

Zgodne z przewidywaniami

Szanowny Panie Igorze,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Doceniamy Pana szczerość i uwagi dotyczące naszych usług oraz obiektu. Dzięki takim informacjom możemy nieustannie poprawiać jakość pobytu naszych Gości.
Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie uda nam się w pełni sprostać Pana oczekiwaniom.