Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 weeks ago (24/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Ogólne wrażenia pozytywne. Personel uprzejmy i profesjonalny.

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 weeks ago (24/03/2025)

Dobrze Polecam

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz hotel zrobił na Pani pozytywne wrażenie. Zależy nam na tym, by zawsze dostarczać naszym Gościom wyjątkowe doświadczenia.

Mamy nadzieję, że w przyszłości powróci Pani do nas w ramach kolejnej wizyty.

Pozdrawiam serdecznie,
Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 6 weeks ago (20/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Was nice, only the shower is horrible, the water is coming very slow, it took so long to take shower and I had to go to the spa to wash my hair.. #425

Szanowna Pani ,

Przykro nam, że natrafiła Pani na problem ze słabym ciśnieniem wody pod prysznicem, co było dla Pani niedogodnością. Z całkowitą uwagą przyjmujemy Pani opinię i przekazujemy ją do odpowiednich działów celem weryfikacji aby poprawić jakość tych usług.

Dziękujemy również za pozytywne słowa na temat naszego bufetu śniadaniowego oraz profesjonalnej obsługi w recepcji.

Mamy nadzieję, że mimo tych niedogodności, w przyszłości zdecyduje się Pani ponownie wybrać nasze usługi.

Serdecznie zapraszamy ponownie!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 6 weeks ago (18/03/2025)

Super

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszym hotelu. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że czystość pokoi, uprzejmość naszego personelu Służby Pięter oraz jakość obsługi na recepcji spełniły Pani oczekiwania.

Jest nam niezmiernie miło, że bufet śniadaniowy oraz strefa basenowa również zostały tak wysoko ocenione. Zadowolenie naszych gości jest dla nas priorytetem, a takie opinie są dla nas niezwykle motywujące.

Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt i mamy nadzieję, że każda z nich będzie równie satysfakcjonująca.

Alone
Reviewed: 6 weeks ago (17/03/2025)

Super

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pana oczekiwania, a wszystkie aspekty pobytu, w tym czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz jakość serwowanych potraw, zostały ocenione na najwyższym poziomie.

Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem i takie opinie stanowią dużą motywację do dalszych starań. Cieszymy się również, że strefa basenowa dostarczyła Panu zadowalających wrażeń.

Zapraszamy serdecznie do kolejnej wizyty w naszym hotelu, gdzie znów będziemy mogli zapewnić Panu satysfakcjonujący pobyt.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 7 weeks ago (13/03/2025)

Bardzo dobre

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią o naszym hotelu. Jesteśmy zachwyceni, że poziom czystości pokoju oraz uprzejmość naszych pracowników Służby Pięter spełniły Pani oczekiwania. Również pozytywnie oceniła Pani jakość obsługi na recepcji oraz bufet śniadaniowy, co jest dla nas niezwykle motywujące.

Martwi nas pozostawiona niska ocena strefy Spa i Restauracji. Mamy nadzieję, że w przyszłości będzie Pani miała okazję wypróbować pełny zakres naszych usług i podzielić się dodatkowymi wrażeniami. Zapraszamy ponownie!

Kierownik Pionu Hotelowego

Reviewed: 7 weeks ago (10/03/2025)
Date of experience: 03/2025

I loved it will return again

Dear Ms. Beatriz,

Thank you for sharing your opinion. We are glad that you enjoyed your stay at our hotel and that you plan to return.

We are very pleased to hear your kind words about our friendly and helpful staff. We also take note of your comments regarding the breakfast buffet and will strive to further improve our services.

We cordially invite you to visit our hotel again!

Rooms Division Manager
Reviewed: 2 months ago (02/03/2025)

Zasloczeni jesteśmy jakością hotelu

Szanowny Panie Wiesławie,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią oraz wysokie oceny, które są dla nas niezwykle cenne. Cieszymy się, że miał Pan tak pozytywne doświadczenia podczas pobytu w naszym hotelu.

Jest nam miło słyszeć, że czystość pokoi, uprzejmość naszego zespołu oraz jakość obsługi spełniły Pańskie oczekiwania. Satysfakcja naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego dążymy do utrzymania wysokich standardów.

Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Pana w naszym hotelu.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 2 months ago (01/03/2025)
Date of experience: 02/2025

Ok

Szanowny Panie Adrianie,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za Państwa wspaniałą ocenę naszego hotelu. Cieszymy się, że ocenił Pan wysoko nasze usługi oraz czystość pokoju, uprzejmość personelu i strefę basenową. Państwa zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do dalszego świadczenia usług na najwyższym poziomie.

Serdecznie zapraszamy do ponownej wizyty!

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 2 months ago (27/02/2025)
Date of experience: 02/2025

ok

Panie Ahadi,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że spełnił Pana oczekiwania. Jeśli ma Pan jakieś dodatkowe uwagi lub sugestie, chętnie je usłyszymy. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie w przyszłości.

Pozdrawiam serdecznie,
Monika Karasek-Wesołowska,