Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Date of experience: 07/2024

Poza niedzialajacym basenem wszystko bardzo dobrze zoorganizowane, obsługa na najwyższym poziomie

Szanowna Pani Anno,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pani opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług. Niestety basen był nieczynny z powodu chwilowej awarii - dla bezpieczeństwa gości.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowny pobyt u nas wkrótce!

Date of experience: 07/2024

Bardzo smaczne śniadanie, obsługa na wysokim poziomie. Niestety meble i wyposażenie pokoi jest przestarzałe i w złym stanie. W moim pokoju uszkodzony był fotel, pęknięty brodzik prysznica, odbarwiona deska sedesowa. Dodatkowo niewygodny materac, jedna zbyt wysoka poduszka i brak klimatyzacji nie powinny mieć miejsca w hotelu rzekomo 4 gwiazdkowym.

Szanowny Panie Jakubie,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii , oraz opis pobytu, tylko w ten sposób możemy podnosić jakość usług. Postaramy się usprawnić wszystkie niedogodności , o których Pan wspomniał . A za wszystkie wysoko ocenione aspekty dziękujemy .
Zapraszamy Pana serdecznie na kolejny pobyt, który mam nadzieję, będzie w pełni satysfakcjonujący!
Z wyrazami szacunku,
Date of experience: 07/2024

Brak klimatyzacji w pokojach. W okresie letnim bardzo gorąco. Stare łożka z zużytymi materacami. Jedna poduszka o jednej wysokosci. Sniadania przez 3 dni takie same. Średniej jakosci produkty na sniadaniach. Duzy parking i dobra lokalizacja.

Szanowny Panie Wojciechu,
Z wyrazami szacunku,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (11/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Gut

Szanowni Państwo ,

Doceniamy Państwa przemyślaną recenzję i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Państwa opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważą Państwo ponowny pobyt u nas wkrótce!

Alone
Reviewed: 1 year ago (11/07/2024)
Date of experience: 07/2024

W pokoju nie działająca klimatyzacja, za oknem upał. Obsługa hotelowa miła, nie była w stanie nic zrobić, wymienić pokoju - ale gdzie manager?! Jeśli wybieram hotel z klimatyzowanymi pokojami to takiego oczekuję, jeśli to nie działa - powinna być rekompensata.

Szanowna Pani Ewelino,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii.
Sytuacja miała miejsce w weekend, bardzo przepraszamy za opóźnienie, ale mam nadzieję, że po dzisiejszej rozmowie z Panią Kierownik Recepcji , wszystko zostało wyjaśnione.
Zapraszamy serdecznie na kolejny pobyt, zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, aby był w 100% udany.
Z wyrazami szacunku ,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (10/07/2024)

OK :-)

Dear Attila,

We appreciate your thoughtful review and are glad that you are satisfied with your stay at our Hotel. We appreciate that our staff was helpful as part of our mission is to provide excellent service. At our hotel, we strive to create a safe, comfortable atmosphere for all our guests and we will take your feedback into account to continually improve the quality of our services.
Thank you again for taking the time to share your experiences with us. We hope you will consider staying with us again soon!

Kind regards,

Alone
Reviewed: 1 year ago (10/07/2024)

Bardzo udany pobyt !

Szanowni Państwo ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (07/07/2024)

very good

Dear Jan ,

We appreciate your thoughtful review and are glad that you enjoyed your stay at our Hotel. We appreciate that our staff was helpful as part of our mission is to provide excellent service. At our hotel, we strive to create a safe, comfortable atmosphere for all our guests and will take your feedback into account to continually improve the quality of our services.

Kind regards,
Head of the Hotel Division

Reviewed: 1 year ago (05/07/2024)
Date of experience: 07/2024

It was so pleasant that we decided to extend our stay by 1 night. To be improved: TERRIBLE wifi (or rather its lack) in the room at the end of the corridor (132), which would disqualify the hotel if I came here on business.

Dear Mr. Dawid,
Thank you very much for leaving your opinion, improving the quality of services is extremely important to us, so we will try to improve everything you mentioned.
We cordially invite you for another stay, which I hope will be fully satisfactory.
Yours faithfully,
Head of the Hotel Division
Reviewed: 1 year ago (28/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Pokój bez klimatyzacji.
Kelner 2 razy odbierał od nas zamówienie, bo zapomniał co chcieliśmy zjeść, podobno padł system .
Jedzenie słabo doprawione - kluski śląskie z roladą wołową i modrą kapustą.

Szanowny Panie Adrianie ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pana opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas wkrótce!