Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 1 year ago (08/05/2024)
Date of experience: 05/2024

fair for very reasonsble price

Dear Mr. Vaclav,

We appreciate your thoughtful review and are glad that you are satisfied with your stay at our Hotel. We appreciate that our staff was helpful as part of our mission is to provide excellent service. At our hotel, we strive to create a safe, comfortable atmosphere for all our guests and we will take your feedback into account to continually improve the quality of our services.
Thank you again for taking the time to share your experiences with us. We hope you will consider staying with us again soon!

Kind regards,
Head of the Hotel Division

Reviewed: 1 year ago (07/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Hotel bardzo ładny, obsługa bardzo miła.

Szanowny Panie Karolu ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pana opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas wkrótce!

Alone
Reviewed: 1 year ago (06/05/2024)

Super pobyt wszystko ok

Szanowni Państwo ,

Doceniamy Państwa przemyślaną recenzję i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Państwa opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważą Państwo ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (05/05/2024)

Szanowny Panie Karolu ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (05/05/2024)

Sehr schön

Szanowny Panie Sebastianie,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (26/04/2024)

Bardzo fajny hotel. Nastepny raz u Was znowu planujemy nocowac

Szanowny Panie Peter ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (25/04/2024)

Pozytywnie

Szanowni Państwo ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (23/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Ogólnie ocena powinna być bardzo dobra, ale ściany w pokoju są tak cienkie, że nie mogłabym polecić noclegu u Państwa. Słyszałam każde słowo zza ściany, całe telefoniczne konferencje, muzykę rap, której nie powinnam tak głośno słyszeć i uniemożliwiała pracę do godziny 20:00 a po 20:00 nawet chrapanie Pana zza ściany, co zupełnie uniemożliwiło sen. Szkoda.

Szanowna Pani Agnieszko ,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pani opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (22/04/2024)
Date of experience: 04/2024

8/10 przez problem z parkingiem. Pomimo wcześniejszej rezerwacji telefonicznej miejsca parkingowego, po przybyciu na miejsce okazało się, że miejsce parkingowe nie zostało dla mnie zarezerwowane! Po interwencji w recepcji udało mi się wjechać na parking. Gdyby nie overbooking na parkingu, byłoby 10/10.

Szanowny Panie Adamie ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 1 year ago (22/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Hotel w pełni spełnił pokładane w nim oczekiwania.
Blisko wszelakich atrakcji, pozwoliła spędzić dwa dni intensywnie poznając Chorzów, Katowice czy też Rudę Śląską.

Szanowny Panie Rafale ,