Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 2 months ago (05/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Bardzo dobry hotel

Szanowny Panie Adamie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o naszym hotelu. Jest nam niezwykle miło, że zarówno czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu, jak i jakość obsługi na recepcji zrobiły na Panu wrażenie.

Cieszymy się, że bufet śniadaniowy oraz smak potraw z karty spełniły Pana oczekiwania. To dla nas priorytet, aby oferować najwyższą jakość usług, co potwierdzają także wysokie oceny za strefę basenową.

Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt, mając nadzieję, że każda z nich będzie równie satysfakcjonująca.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (04/04/2025)

Great

Szanowny Panie Tomaszu,

Bardzo dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny naszego hotelu. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania w każdej kategorii, w tym czystości pokoju, jakości obsługi, a także oferty kulinarnych. Państwa satysfakcja to dla nas największa nagroda i motywacja do dalszej pracy.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (03/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Za każdym razem jestem zadowolona, przyjeżdżam od kilku lat

Szanowna Pani,

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię i wieloletnią lojalność! Cieszymy się, że każda z wizyt w naszym hotelu spełnia Pani oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i motywuje do dalszego doskonalenia naszych usług.

Jesteśmy zaszczyceni, że czystość pokoi, uprzejmość naszego personelu oraz bufet śniadaniowy niezmiennie wywierają na Pani pozytywne wrażenie. Zapraszamy serdecznie do kolejnych wizyt i obiecujemy kontynuować naszą pracę na najwyższym poziomie.

Alone
Reviewed: 3 months ago (26/03/2025)

Super!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz hotel zrobił na Państwa pozytywne wrażenie. Zależy nam na tym, by zawsze dostarczać naszym Gościom wyjątkowe doświadczenia.

Mamy nadzieję, że w przyszłości powrócą Państwo do nas w ramach kolejnej wizyty.

Pozdrawiam serdecznie,
Date of experience: 03/2025

hotel need some room renovation with a necessity to keep a cleaness on a high level

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się swoją opinią na temat pobytu.
Pana uwagi zostały przekazane do poszczególnych działów celem weryfikacji.
Bardzo nam miło, że docenił Pan nasz personel recepcji i smak dań serwowanych w Restauracji Cesarska.

Zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości.

Date of experience: 03/2025

Ogólne wrażenia pozytywne. Personel uprzejmy i profesjonalny.

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości.

Dobrze Polecam

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz hotel zrobił na Pani pozytywne wrażenie. Zależy nam na tym, by zawsze dostarczać naszym Gościom wyjątkowe doświadczenia.

Mamy nadzieję, że w przyszłości powróci Pani do nas w ramach kolejnej wizyty.

Pozdrawiam serdecznie,
Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 3 months ago (20/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Was nice, only the shower is horrible, the water is coming very slow, it took so long to take shower and I had to go to the spa to wash my hair.. #425

Szanowna Pani ,

Przykro nam, że natrafiła Pani na problem ze słabym ciśnieniem wody pod prysznicem, co było dla Pani niedogodnością. Z całkowitą uwagą przyjmujemy Pani opinię i przekazujemy ją do odpowiednich działów celem weryfikacji aby poprawić jakość tych usług.

Dziękujemy również za pozytywne słowa na temat naszego bufetu śniadaniowego oraz profesjonalnej obsługi w recepcji.

Mamy nadzieję, że mimo tych niedogodności, w przyszłości zdecyduje się Pani ponownie wybrać nasze usługi.

Serdecznie zapraszamy ponownie!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (18/03/2025)

Super

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszym hotelu. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że czystość pokoi, uprzejmość naszego personelu Służby Pięter oraz jakość obsługi na recepcji spełniły Pani oczekiwania.

Jest nam niezmiernie miło, że bufet śniadaniowy oraz strefa basenowa również zostały tak wysoko ocenione. Zadowolenie naszych gości jest dla nas priorytetem, a takie opinie są dla nas niezwykle motywujące.

Serdecznie zapraszamy do kolejnych wizyt i mamy nadzieję, że każda z nich będzie równie satysfakcjonująca.

Alone
Reviewed: 3 months ago (17/03/2025)

Super

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasz hotel spełnił Pana oczekiwania, a wszystkie aspekty pobytu, w tym czystość pokoju, uprzejmość naszego personelu oraz jakość serwowanych potraw, zostały ocenione na najwyższym poziomie.

Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem i takie opinie stanowią dużą motywację do dalszych starań. Cieszymy się również, że strefa basenowa dostarczyła Panu zadowalających wrażeń.

Zapraszamy serdecznie do kolejnej wizyty w naszym hotelu, gdzie znów będziemy mogli zapewnić Panu satysfakcjonujący pobyt.