Alone
(19/06/2024)
(17/06/2024)
(14/06/2024)
06/2024
Lokalizacja dla nas - z powodu koncertu na stadionie - optymalna. Śniadanie przyzwoite, można nawet powiedzieć, że bardzo dobre. Czysto.
Zamieszkaliśmy tam z okazji koncertu na stadionie. Cena była oczywiście kosmiczna, ale można by to zrozumieć gdyby wszystko było ok. To był pokój o podwyższonym standardzie (Executive) w hotelu czterogwiazdkowym. W opisie pokoju Executive czytamy "jest to luksusowy pokój z lodówką". Lodówki oczywiście nie było. Z tym luksusem to też bym nie przesadzał. Nie było klimatyzacji (w recepcji dowiedziałem się, że jest awaria, ale ja - szczerze mówiąc - nie widziałem wylotu klimatyzacji w pokoju). Nawet jeśli była awaria, to przy takiej cenie należałby się - jako rekompensata - jakiś nawet symboliczny bonus od hotelu, o czym nikt się nawet nie zająknął. Przy tej niedziałającej klimatyzacji nie można było porządnie otworzyć okna z powodu nadmiaru dekoracyjnych firan fikuśnie upiętych. Najgorszy prysznic z jakiego było mi dane w życiu korzystać (malutka słuchawka, małe ciśnienie wody, trudna regulacja temperatury).
Bardzo dziękujemy za pozostawienie szczegółowej opinii , tylko tak możemy podnosić jakość naszych usług . Bardzo przepraszamy za niedogodności, które Pana spotkały .
Awaria była spowodowana obłożeniem , które było wyjątkowo wysokie. Zapraszamy Pana na kolejny pobyt , podczas którego dopracujemy to co spowodowało obniżenie oceny.
Tym samym cieszymy się, że takie aspekty jak czystość , lokalizacja, oraz śniadanie spełniły Pana oczekiwania.
Z wyrazami szacunku
Mateusz Schmidt