Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (05/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Szanowny Panie Karolu ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pana opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (05/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Sehr schön

Szanowny Panie Sebastianie,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (26/04/2024)

Bardzo fajny hotel. Nastepny raz u Was znowu planujemy nocowac

Szanowny Panie Peter ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (25/04/2024)

Pozytywnie

Szanowni Państwo ,

Doceniamy Państwa przemyślaną recenzję i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Państwa opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważą Państwo ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (23/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Ogólnie ocena powinna być bardzo dobra, ale ściany w pokoju są tak cienkie, że nie mogłabym polecić noclegu u Państwa. Słyszałam każde słowo zza ściany, całe telefoniczne konferencje, muzykę rap, której nie powinnam tak głośno słyszeć i uniemożliwiała pracę do godziny 20:00 a po 20:00 nawet chrapanie Pana zza ściany, co zupełnie uniemożliwiło sen. Szkoda.

Szanowna Pani Agnieszko ,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pani opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowny pobyt u nas wkrótce!

Date of experience: 04/2024

8/10 przez problem z parkingiem. Pomimo wcześniejszej rezerwacji telefonicznej miejsca parkingowego, po przybyciu na miejsce okazało się, że miejsce parkingowe nie zostało dla mnie zarezerwowane! Po interwencji w recepcji udało mi się wjechać na parking. Gdyby nie overbooking na parkingu, byłoby 10/10.

Szanowny Panie Adamie ,

Date of experience: 04/2024

Hotel w pełni spełnił pokładane w nim oczekiwania.
Blisko wszelakich atrakcji, pozwoliła spędzić dwa dni intensywnie poznając Chorzów, Katowice czy też Rudę Śląską.

Szanowny Panie Rafale ,

Wszystko super

Szanowny Panie Piotrze ,

Date of experience: 04/2024

Great stay for what you pay. Definitely recommend

Szanowni Państwo ,

Alone
Reviewed: 2 years ago (21/04/2024)

Dobre

Szanowny Panie Michale ,