Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (18/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Przyjemny czysty nie przeładowany Hotel w dogodnym położeniu . Niestety po przybyciu w pokoju miałem zimno, grzejniki były ustawione na 2. Na szczęście po podkręceniu szybko dogrzały pomieszczenia.

Szanowny Panie Sławomirze ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pana opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (18/01/2024)
Date of experience: 04/2023

Very good

Szanowny Panie Robercie ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (15/01/2024)

Nie mogliśmy korzystać z basenu ani strefy spa - zamknięte od 8.01.2024 😉

Szanowna Pani Beato ,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pani opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowny pobyt u nas wkrótce! Oczywiście bardzo przepraszamy za niedogodności związane ze strefą SPA, zapraszamy po otwarciu .

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (13/01/2024)

Super

Szanowny Panie Robercie ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (09/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Miła atmosfera i klimat z dawnej epoki

Szanowny Panie Rafale ,

Alone
Reviewed: 2 years ago (09/01/2024)

Q

Szanowna Pani Aleksandro ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (08/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Hotel Diament Bella Notte wywarł bardzo pozytywne wrażenie , skusiła mnie dobra cena, dzięki czemu zyskali Państwo nowego stałego klienta.

Szanowny Panie Marcinie ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (05/01/2024)

Jestem zadowolony z wyjazdu

Szanowny Panie Łukaszu ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (04/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Ogólne wrażenia i klimat OK z strefy basenowej nie korzystałem więc oceny brak

Szanowny Panie Grzegorzu ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (02/01/2024)
Date of experience: 01/2024

Poza tym że dostałem pokój o niższym standardzie niż rezerwowałem ,to pobyt był OK.

Szanowny Panie Sylwestrze ,