Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 2 months ago (06/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Moje ogolne wrazenie bylo bardzo dobre polecam.

Szanowna Pani Ewo,

serdecznie dziękujemy za bardzo dobrą ocenę oraz polecenie Hotelu Diament Arsenal Palace ****. Cieszymy się, że pobyt u nas pozostawił u Pani pozytywne wrażenie.

Zapraszamy ponownie!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (06/10/2025)
Date of experience: 10/2025

ogólne są ok, ale tak jak napisałem, czystość pokoju to jakaś pomyłka, 4* i pajęczyny?? albo włosy w łazience? mocno to słabe. no i ten kelner w restauracji też mocno średnio

Szanowny Panie Jacku,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoimi uwagami. Przepraszamy za niedogodności związane z czystością pokoju oraz problemami technicznymi z wodą – takie sytuacje są dla nas niedopuszczalne i nie odzwierciedlają standardów, do których dążymy. Niezwłocznie przekażemy te kwestie do odpowiednich działów, aby zostały jak najszybciej rozwiązane.

Cieszymy się, że obsługa recepcji spełniła Pana oczekiwania, natomiast bardzo przykro nam z powodu sytuacji w restauracji. Przepraszamy za pomyłki w zamówieniu oraz brak stosownego przeprosin – to nie jest standard, jaki chcemy zapewniać naszym Gościom.

Doceniamy wszystkie Pana uwagi, ponieważ pomagają nam one podnosić jakość usług. Mamy nadzieję, że da nam Pan szansę na pokazanie poprawy podczas kolejnej wizyty.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (03/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Der Eindruck ist sehr gut, wobei ich Verbesserungsvorschläge hätte im Bereich des des Parkplatzes da. Wenn man im Hotel als Gast ist, sollte man nicht eine Gebühr von 60 Zl. für den Parkplatz noch zusätzlich bezahlen und es ist auch ein Viersternehotel so kenne ich das, dass die Parkplätze immer inklusive sind.

ehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre sehr positive Bewertung und Ihre konstruktiven Anmerkungen zum Parkplatz. Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service und dem Hotel insgesamt zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns im Hotel Diament Arsenal Palace begrüßen zu dürfen und danken Ihnen für Ihr Vertrauen.

Mit freundlichen Grüßen,
Leiterin des Hotelbereichs
Reviewed: 2 months ago (02/10/2025)
Date of experience: 09/2025

Wszystko mi się podobało.

Szanowna Pani Vyktoryio,
Serdecznie dziękujemy za wybór Hotelu Diament Arsenal Palace, oraz pozostawienie najwyższej oceny. To bardzo motywuje do pracy, zadowolenie gości jest dla nas priorytet.

Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Z wyrazami szacunku,
Kierownik Pionu Hotelowego,
Alone
Reviewed: 2 months ago (01/10/2025)

super

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z wizyty w naszej restauracji. Zapraszamy ponownie – zawsze z radością Państwa ugościmy.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (29/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Hotel był dużym zaskoczeniem. BARDZO POZYTYWNYM. Polecam!

Szanowny Panie Przemysławie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu okazał się dla Pana tak pozytywnym zaskoczeniem. To dla nas ogromna motywacja, aby nieustannie podnosić standard naszych usług.

Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie.

Z pozdrowieniami,
Monika Karasek-Wesołowska
Reviewed: 3 months ago (29/09/2025)

Nie dotyczy

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wypełnienie naszej ankiety i podzielenie się szczegółowymi uwagami dotyczącymi pobytu w Hotelu Diament Arsenal Palace****.

Przykro nam, że nie wszystkie aspekty spełniły Pani oczekiwania. Szczególnie zwracamy uwagę na kwestie dotyczące czystości pokoju, dostępności ręczników, braków w bufecie śniadaniowym oraz obsługi w restauracji. Zapewniamy, że podjęliśmy już działania, aby poprawić jakość naszych usług w tych obszarach.

Cieszymy się, że pozytywnie oceniła Pani obsługę na recepcji oraz sprawność procesu meldowania i wymeldowania.

Pani opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam stale podnosić standard świadczonych usług. Mamy nadzieję, że przy kolejnej okazji będziemy mogli gościć Panią ponownie i zapewnić pobyt na najwyższym poziomie.

Z wyrazami szacunku,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (24/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Ogólnie pobyt w hotelu uznaje za udany pod wzgledęm wypoczynkowym i zywnieniowym. Bardzo smaczne i różnorodne śniadania. Jedno co maiałabym do zarzucenia to pokój ,w którym mieszkałam był blisko wyciągu kuchennego , który był właczony całą noc. Niestety było tak głosno, ze nawet przy zamknetym oknie nie dało się spać. Dlatego ta noc nie nalezała do przespanych i przez cały kolejny dzień byłam zmeczona. Poinformowąłm o tym recepcję i kolejnej nocy wyciąg był wyłaczony i noc spędziałm w ciszy i spokoju. Jedna jeszcze uwaga do holtelu: niestety poduszki są b. niewygodne poniewaz sa to zbite kulki silikonowe , które czuc pod głową i nie da sie pod tym spać. W efekcie spałm na płasko bez poduszki. Dobrze, ze tak lubię:).

Szanowna Pani Jolanto,

serdecznie dziękuję za podzielenie się swoją opinią i szczegółowym opisem pobytu. Cieszę się, że śniadania oraz wypoczynek oceniła Pani pozytywnie, a także że zgłoszona uwaga została szybko rozwiązana, co pozwoliło Pani spędzić kolejną noc w spokoju. Poduszki oraz komfort snu to kwestia bardzo indywidualna – niemniej Pani sugestię oczywiście przekażę dalej.

Mam nadzieję, że mimo opisanych niedogodności miło wspomina Pani pobyt i będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (22/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Basen bardzo fajny . Sauna jacuzzi dla każdego coś miłego.

Szanowna Pani Regino,

serdecznie dziękuję za Pani opinię. Cieszę się, że strefa basenowa wraz z saunami i jacuzzi przypadła Pani do gustu i umiliła pobyt. Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło ponownie Panią gościć.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (22/09/2025)
Date of experience: 09/2025

suuuuper miejsce,moje klimaty .obsluga bary suuuper.

Szanowny Panie Janie,

serdecznie dziękuję za Pana opinię. Cieszę się, że strefa basenowa wraz z saunami i jacuzzi przypadła Pana do gustu i umiliła pobyt. Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło ponownie Pana gościć.