Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (24/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Bardzo udany pobyt, profesjonalna obsługa.

Szanowna Pani Magdaleno ,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pani opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pani ponowny pobyt u nas wkrótce!

Godne polecenia

Szanowny Panie Pawle ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Pana opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważy Pan ponowny pobyt u nas wkrótce!

Ok

Szanowny Panie Patryku ,

Date of experience: 11/2023

Superior cleanliness. Excellent breakfast.
Smaller wellness.
We will be very happy to come again.

Dear Mr. Martin,

We appreciate your thoughtful review and are glad that you are satisfied with your stay at our Hotel. We appreciate that our staff was helpful as part of our mission is to provide excellent service. At our hotel, we strive to create a safe, comfortable atmosphere for all our guests and we will take your feedback into account to continually improve the quality of our services.
Thank you again for taking the time to share your experiences with us. We hope you will consider staying with us again soon!

Kind regards,

Szanowny Panie Marku ,

Super

Szanowny Panie Michale ,

Date of experience: 11/2023

Hotel piękny pokój bardzo czysty . W spa nie działało ogólnie jacuzzi, mały minus za to.
Pani w Recepcji średnio miła nie chciała na początku pomoc w anulacji terminu który był za tydzień z racji mojego błędu dat . Stres przy rezerwacji pokoju po przebytej długiej podróży z zagranicy . Na wymeldowaniu z hotelu nadal okazało się ze termin na następny weekend nie jest anulowany przez co nie było sprawnego opuszczenia hotelu .

Szanowna Pani Betino ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (19/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Miejsce piękne, reprodukcje na ścianach, pokoje, umeblowanie, czystośc, klimat, śniadania :)

Szanowna Pani Joanno ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 years ago (19/11/2023)
Date of experience: 11/2023

Нормально, на одну ночь самое то, кровать удобная, только соседи шумные, но не допоздна

Dear Kateryna,

Kind regards,