Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Date of experience: 08/2023

Hotel klimatyczny, nie ma lepszego w okolicy. Świetna restauracja: potrawy i obsługa. Bardzo ładny wystrój hotelu, ale moim zdaniem, warto popracować by cała obsługa hotelowa była bardzie friendly.

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie najwyższej oceny.
Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania.
Dziękujemy za uwagę, została ona zgłoszona do działów w celi weryfikacji i poprawy jakości obsługi.
Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie w Hotelu Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie.

Date of experience: 08/2023

Hotel absolutnie nie zasługuje na 4 gwiazdki, brak klimatyzacji, lodówki, szlafroków. Dostaliśmy pokoje od strony parkingu strzeżonego, o 1.30 w nocy pod oknami Pan zamiatał liście, nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że hotel nie posiada pokoi klimatyzowanych i przy tym upale beż otwartych okien można się udusić. Śmieci były zabrane o 5.30 rano, ogólnie ciężko było się wyspać, ponieważ ciągle pod oknami było głośno. Dużo podróżujmy i po raz pierwszy spotkaliśmy się z brakiem lodówki i klimatyzacji w pokojach w hotelu 4 gwiazdkowym. Uważam, że skoro hotel oferuje strefę spa to szlafroki powinny być na wyposażeniu w pokoju. Powinien być również dostęp do różnego rodzaju zabiegów, masaży itp. Sam basen to nie spa. Jedyny plus to Pani kierownik recepcji, bardzo miła i sympatyczna, która podchodzi do gości hotelowych z sercem. Śniadania bardzo ubogie, produkty o niskiej jakości. Ogólny haos na sali śniadaniowej, przy dużej ilości osób personel się gubi, nie sprząta, do ekspresu z kawą trzeba stać w kolejce. Z przykrością stwierdzam, hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją pozytywną opinią oraz pewnymi uwagami.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które spotkały Pana.
Z każdą opinią zarówno pozytywną jak i zawierającą uwagi zapoznajemy się bardzo szczegółowo.
Każda uwaga została zgłoszona do odpowiedniego działu w celu weryfikacji i usunięcia, tak aby poprawić komfort kolejnego pobytu w naszym kompleksie hotelowym.

Doceniamy Pana opinię i mamy nadzieję, że dadzą nam Państwo kolejną szansę na przy kolejnych odwiedzinach w Chorzowie.

Pozdrawiam
Hotel Diament Arsenal Palace**** / Bella Notte***

Miło i przyjemnie

Szanowna Pani,

Slikti.

Dear Guest,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Hotel Diament Arsenal Palace.
I'm sorry that your experience did not meet your fully expectations. Please allow me to invite you to book next visit in our hotel.
We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future, we will do our best to make your next stay successful

Best Regards,
Shift Front Office Manager
Hotel Diament Arsenal Palace**** / Bella Notte ***

Ok

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii dotyczącej pobytu.

Zapraszamy ponownie do naszego kompleksu hotelowego Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie

Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie
Reviewed: 2 years ago (26/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Zostałem wprowadzony w błąd, ponieważ ten hotel nie ma basenu - jest on dostępny w hotelu obok, w dodatku za dużą dopłatą. Brak klimatyzacji dyskwalifikuje ten hotel w miesiącach letnich. Śniadanie było bardzo dobre, choć personel restauracji mógłby być bardziej uprzejmy. Recepcja dobrze wykonuje swoją pracę.

Szanowny Panie Krystianie,

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii dotyczącej pobytu w naszym hotelu.
Państwa zadowolenie to dla nas największa nagroda, dlatego mamy nadzieje, że usprawnimy przepływ informacji dotyczący obiektu spa, dodatkowych opłat oraz zweryfikujemy mniej pozytywne uwagi aby polepszyć nasze usługi.
Z przyjemnością będziemy gościć Państwa ponownie. Zapraszamy do naszego hotelu Arsenal Palace**** oraz Bella Notte*** przy kolejnej wizycie w Chorzowie

Alone
Reviewed: 2 years ago (24/08/2023)

hotel jak hotel

Szanowny Panie Andrzeju,

Państwa zadowolenie to dla nas największa nagroda.
Z przyjemnością będziemy gościć Państwa ponownie. Zapraszamy do naszego hotelu Arsenal Palace**** przy kolejnej wizycie w Chorzowie

Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie
Reviewed: 2 years ago (24/08/2023)

Personel nie kompetentny

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Przykro nam, że nie był Pan zadowolony z pobytu w naszym hotelu.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które spotkały Pana.

Pozdrawiam
Alone
Reviewed: 2 years ago (23/08/2023)

Ulubiony hotel na Śląsku

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii dotyczącej pobytu.

Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie
Reviewed: 2 years ago (23/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Porządny hotel, miła obsługa, dobre śniadania, wszystko tak jak powinno być

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie najwyższej oceny.
Zadowolenie naszych Gości jest dla nas największą nagrodą.
Dlatego cieszymy się, że docenił Pan nasz wykwalifikowany personel.