Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Date of experience: 06/2023

przyjazdny hotel, uśmiechnięty personel, fajne kolory w częściach współnych

Szanowny Panie Jakubie,
W imieniu swoim i personelu obiektu, ogromnie dziękuję za wspaniałą opinię i wysoką punktację. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy Państwa ponownie do odwiedzin.
Date of experience: 06/2023

bardzo ładne i komfortowe pokoje, miła obsługa, duże i różnorodne i smaczne śniadania

Szanowna Pani Halino,
Serdecznie zapraszamy Państwa ponownie do odwiedzin.

Super pobyt.

dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii dotyczącej pobytu.
Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania.

Zapraszamy ponownie do naszego kompleksu hotelowego Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie

Alone
Reviewed: 3 years ago (05/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Prosiłem o cichy pokój. W zasadzie taki był. Ale jednak od rana już następnego dnia słychać w nim było windę. Rano powiedziałem tej samej osobie, które mi przydzieliła pokój, że to mi nie pasuje,ze to nie fair. Ale na zapytanie, czy chce zmienić pokój na inny?, powiedziałem, że nie, bo nie lubię w hotelu czynić swą osobą problemu. To dlaczego pisze o tym? Bo uznałem, że już przy zamówieniu powinno się innym pracownikom recepcji o tym przekazać. Tymczasem młode osoby dopiero na moje dodatkowe przypomnienie tego, zaczęły to ustalać, nie powiadamiając mnie, że mam pokój przy windzie z jej boku. Tyle w tej sprawie.

Szanowny Panie Piotrze,

Dziękujemy uprzejmie za pozostawioną opinię na temat pobytu w naszym hotelu oraz za wysoką punktację. Wszystkie uwagi Gości są dla nas niezwykle istotne gdyż dzięki nim wiemy jak wiele możemy jeszcze
poprawić. Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności i zapraszamy do ponownych odwiedzin.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (05/06/2023)

ok

Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie
Reviewed: 3 years ago (02/06/2023)

dobre

Szanowny Panie Jacku,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą ocenę naszego hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że nasz personel i obiekt spełnił Pani oczekiwania.
Zadowolenie i komfort naszych Gości to dla nas priorytet.
Serdecznie zapraszamy Pana do ponownych odwiedzin.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)

bardzo dobry hotel

Hotel Diament Arsenal Palace**** i Bella Notte*** w Chorzowie
Reviewed: 3 years ago (30/05/2023)

Ok

Szanowny Panie Sylwestrze,

Zadowolenie i komfort naszych Gości to dla nas priorytet.
Serdecznie zapraszamy Pana do ponownych odwiedzin.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (26/05/2023)
Date of experience: 05/2023

hotel wymaga liftingu, słabe ciśnienie wody pod prysznicem, brakuje miejsca na odstawienie kosmetyczki

Szanowna Pani Agnieszko,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii na temat pobytu w naszym hotelu.
Jesteśmy wdzięczni za wszystkie cenne uwagi na temat zakwaterowania.
Wszystkie tego typu informacje są dla nas istotne, dzięki temu wiemy jak wiele możemy jeszcze poprawić.
Serdecznie przepraszamy za wszelkie utrudnienia. Zapraszamy Panią ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby kolejny pobyt w naszym hotelu był udany.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 3 years ago (25/05/2023)
Date of experience: 05/2023

brak lodówki w pokoju, brak samozamykacza drzwi obniża ocenę pobytu

Szanowny Panie Zbigniewie,

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę naszego hotelu.
Jest nam bardzo miło, że udało się spełnić Pana oczekiwania, bardzo dziękujemy za uwagi dotyczące wyposażenia pokoju, z pewnością weźmiemy je pod uwagę.
Serdecznie zapraszamy Pana do odwiedzenia nas ponownie.