Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (26/12/2024)

Very nice

Dear Mr. Papis, Dear Mr. Bartosz,

Thank you for sharing your positive feedback. We are delighted to hear that you had a pleasant stay with us. Your satisfaction is our top priority, and we look forward to welcoming you again in the future.

Kind regards,
Reception Manager
Reviewed: 4 months ago (22/12/2024)

Excellent

Drogi Panie Marku, Droga Pani Magdaleno,

Bardzo dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny. Cieszymy się, że Państwa pobyt był udany i spełnił Państwa oczekiwania. Zawsze staramy się zapewnić naszym gościom jak najlepszą obsługę, a takie opinie są dla nas najlepszą nagrodą.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 4 months ago (17/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Jestem pod dużym wrażeniem i bardzo chętnie wrócę.
Mało mam takich miejsc za którymi można powiedzieć tęsknię.
A u Państwa właśnie tak było.
Dziękuję

Drogi Panie Dawidzie,

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Jesteśmy zachwyceni, że pobyt w naszym hotelu wywarł na Panu tak pozytywne wrażenie. Cieszymy się, że nasza obsługa, czystość pokoi oraz restauracja spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy również za uwagi dotyczące obsługi Służby Pięter i Restauracji – z pewnością weźmiemy je pod uwagę, aby jeszcze bardziej poprawić jakość naszych usług. Cieszymy się, że strefa basenowa również przypadła Panu do gustu, a sugestię dotyczącą opiekuna miejsca przekazujemy do rozważenia.

Będzie nam niezmiernie miło gościć Pana ponownie!

Alone
Reviewed: 5 months ago (13/12/2024)

super

Drogi Użytkowniku,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa, czystość pokoi, bufet śniadaniowy, restauracja oraz strefa basenowa spełniły Wasze oczekiwania. Takie komentarze są dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Będzie nam niezmiernie miło gościć Was ponownie!

Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (12/12/2024)

o.k.

Drogi Panie Romanie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za wysoką ocenę! Cieszymy się, że pobyt spełnił Pana oczekiwania, a nasza obsługa, czystość pokoi, bufet śniadaniowy oraz strefa basenowa zyskały tak pozytywne oceny. Dziękujemy także za uwagi dotyczące obsługi Służby Pięter, Restauracji i dań z karty – będziemy je miały na uwadze, aby jeszcze bardziej podnieść jakość naszych usług.

Zapraszamy ponownie i pozdrawiam serdecznie,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (11/12/2024)

Polecam

Drogi Panie Marku,

Dziękujemy za Państwa opinię i polecenie! Cieszymy się, że nasza obsługa, zarówno na recepcji, jak i służba pięter, spełniła Pana oczekiwania. Dziękujemy również za uwagi dotyczące bufetu śniadaniowego oraz dań z karty – z pewnością weźmiemy je pod uwagę, aby poprawić naszą ofertę i zapewnić większy wybór dla naszych Gości.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (09/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Hotel z bardzo fajnym klimatem i miłą obsługą

Drogi Panie Mirosławie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że hotel zrobił na Panu pozytywne wrażenie, a nasza obsługa oraz czystość spełniły Pana oczekiwania. Jednocześnie przepraszamy za niedogodność związaną z obsługą przy bufecie śniadaniowym – Pani uwagi zostaną przekazane do odpowiedniego działu, aby poprawić jakość obsługi. Będziemy również pracować nad poprawą jakości dań z karty, aby kolejny pobyt był jeszcze bardziej satysfakcjonujący.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (05/12/2024)

Hotel godny polecenia ;)

Drogi Panie Robercie,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszego hotelu! Cieszymy się, że pobyt spełnił Pana oczekiwania. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie.

Serdecznie pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (02/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Hotel położony w świetnej lokalizacji.

Droga Pani Małgorzato,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że nasza lokalizacja przypadła Pani do gustu. To dla nas wielka radość, gdy Goście doceniają walory otoczenia hotelu.
Przepraszamy za niezadowolenie związane z pokojem, który Pani otrzymała. Rozumiemy, że pokój nie spełnił Pani oczekiwań, zwłaszcza pod względem hałasu oraz komfortu związanego z prysznicem i brakującymi kanałami TV. Proszę być pewną, że dokładamy wszelkich starań, aby takie niedogodności były jak najszybciej usuwane, a Pani uwagi przekazaliśmy do odpowiednich działów w celu poprawy komfortu naszych Gości.

Mamy nadzieję, że mimo tych problemów Pani pobyt był udany, a my będziemy mogli gościć Panią ponownie w przyszłości, oferując lepsze doświadczenie.

Serdecznie Pozdrawiam,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (30/11/2024)
Date of experience: 11/2024

My special place in Silesia

Dear Mr. Piotr,
Thank you very much for your wonderful review! We are thrilled to hear that our place has become your special spot in Silesia. We look forward to welcoming you again in the future.

Kind regards,
Monika Karasek Wesołowska