Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (11/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Bardzo fajny wypad,jesteśmy po raz drugi i będąc następnym razem też tu się zatrzymam

Szanowna Pani Izabelo,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią na temat naszego hotelu. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Grzegorz Konieczny
Dyrektor Hotelu
Date of experience: 10/2020

Pozytywne, najgorszy element - obiadokolacja (pracownicy sami podejmują decyzję o ograniczeniu dań do wyboru, mimo adnotacji w voucherze, że wybór jest).

Szanowna Gościu,
Dziękujemy za wybór Hotelu Diament Arsenal Palace**** w Chorzowie oraz poświęcony czas na pozostawienie opinii.
Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi,
Przepraszam za niedogodności, które Pana spotkały.
Mam nadzieje, że będę miał okazję gościć Pana ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,
Weronika Wojs,
Date of experience: 10/2020

Moje ogólne bardzo miłe i dobre wspomnienia związane z Katowicami i bardzo miłą i sprawną obsługą recepcyjną zdecydowanie zburzyła FATALNA, skandaliczna obsługa kelnerska oraz zimne i niesmaczne potrawy. Przyjeżdżam do Państwa od kilku lat i z wielką przykrością i stanowczością stwierdzam że ... NIGDY WIĘCEJ!!!

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą pobytu w Hotel Diament Arsenal Palace**** w Chorzowie.
Jesteśmy szczerze zaniepokojeni i przepraszamy, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań w pewnych obszarach.
Najmocniej przepraszamy za niegodności związane z obsługą restauracji, która miała miejsce podczas Pana pobytu.
Zapewniam, że opinia zostanie przeze mnie przeanalizowana i rozesłana do współpracowników.
W pełni rozumiem rozczarowanie, jednakże mam nadzieję gościć Pana ponownie w Hotelu Diament Arsenal Palace****, aby móc zatrzeć te niemiłe wspomnienie.

Bardzo miło

Szanowny Panie Macieju,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Cieszę się, że hotel spełnił oczekiwania. Liczę iż miał Pan okazję skorzystać z naszej świetnej kuchni w Restauracji Cesarskiej, bądź też zrelaksować się w Termach Cesarskich.

Pozdrawiam i zapraszam ponownie
Grzegorz Konieczny
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (07/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Bardzo pozytywne. Świetny wystrój wnętrz.. Miła obsługa.

Szanowny Gościu,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się że hotel w pełni spełnił Pana oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 years ago (07/10/2020)

bez uwag

Szanowna Pani,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie najwyższej oceny.
Cieszę się, że hotel spełnił oczekiwania. Mam nadzieję gościć Panią ponownie w Hotel Diament Arsenal Palace****.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 years ago (06/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Regularnie biorę udział w Silesia Marathon. W moim wypadku lokalizacja jest znakomita. Blisko sklepy spożywcze i przystanek. Do dworca 10 minut samochodem. Przytulny i przestrzenny pokój, dobrze umeblowany, a łazienka dobrze wyposażona. Czajnik w pokoju jest bardzo pożyteczny. Budzi wątpliwości dźwiękoszczelność pokoju, a także doskwiera to, że każdy prysznic jest kontrastowy, jako że nie da się normalnie regulować temperaturę wody. Na pewno są jakieś problemy z podgrzewaniem wody. Często nie działał klucz do pokoju

Szanowny Gościu,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ codziennie dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace****.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 years ago (05/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu (blisko do stadionu, parku, sklepów..). Miła, kompetentna obsługa. Dostęp do sauny, basenu, jacuzzi. Cena odpowiednia do warunków. Polecam

Szanowna Panie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Hotel Diament Arsenal Palace**** w Chorzowie. Pana zadowolenie jest dla nas największą nagrodą.

Pozdrawiam serdecznie,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 5 years ago (05/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Stylowy hotel, w świetnej lokalizacji.

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Cieszę się, że hotel spełnił oczekiwania.

Pozdrawiam i zapraszam ponownie
Alone
Reviewed: 5 years ago (04/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Zaskoczony byłem stosunkiem ceny do jakości. Hotel nie jest zbyt drogi a za taką cenę dostaję usługę na wysokim poziomie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Hotel Diament Arsenal Palace**** w Chorzowie. Bardzo cieszy nas Pana zadowolenie z pobytu w hotelu.
Mamy nadzieję gościć Pana ponownie.