Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (07/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Bardzo dobry hotel. Czysty, świeży, zachowane wszystkie normy bezpieczeństwa. Gorąco polecam

Szanowna Pani,

bardzo dziękujemy za dokonanie rezerwacji i pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace.
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i najwyższą ocenę.
Jest to dla nas bardzo ważne, gdyż najbardziej zależy nam na zapewnienie naszym Gościom domowej atmosfery połączonej z bezpieczeństwem oraz profesjonalizmem.
Serdecznie zapraszamy do ponownej wizyty w naszym hotelu.

z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (06/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Jak na hotel 4 gwiazdkowy nie było szału. Nie byliśmy najważniejsi dla pracowników.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz ocenę.
Prosimy o informację, które aspekty nie spełniły Pani oczekiwań, co ułatwi nam poprawę świadczonych przez nasz hotel usług.
Każdorazowo staramy się zapewnić najwyższy poziom usług oraz profesjonalną obsługę.
Wszyscy Goście są dla nas ważni, jeśli odniosła Pani inne wrażenie, to jest nam przykro.
Zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace z nadzieją na wyższą ocenę po kolejnej wizycie.

z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (06/07/2021)
Date of experience: 07/2021

zadowolony z pobytu jak zawsze

Szanowny Panie,

uprzejmie dziękujemy za ponowny pobyt w naszym hotelu oraz wysoką ocenę.
Pańskie zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą za naszą pracę.
Mamy nadzieję, iż nigdy nie zawiedziemy Pańskiego zaufania.
Zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Z wyrazami szacunki,
zastępca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (27/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Jestem bardzo zadowolona.Mila obsługa smaczne śniadanie oraz pokoje i łazienki czyste .Polecam

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybór Hotelu Diament Arsenal Palace oraz za podzielenie się z nami opinią po pobycie.
Cieszymy się, że pobyt w naszych hotelu sprostał Pani oczekiwaniom i pozostawił miłe wspomnienia.
Dziękujemy za specjalne wyróżnienie dla obsługi, czystości oraz jakości śniadań.
Mamy nadzieję gościć Panią ponownie.

z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (20/06/2021)

4 gwiazdkowy hotel to na pewno nie jest, no chyba ze u pracowniköw sezonowych

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozostawienie oceny.
Zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace z nadzieją, że uda nam się zatrzeć złe wrażenie z ostatniego pobytu.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności, które miały miejsce podczas Pani pobytu.

z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (17/06/2021)
Date of experience: 06/2021

obiekt fajny szkoda z e baseny były zamkniete jedyny minus i brak lodówek w pokojach

Szanowna Pani,
Uprzejmie dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz pozostawioną opinię.
Przykro nam, że nie udało się spełnić wszystkich Pani oczekiwań. Uprzejmie informuję, iż lodówki posiadamy w części naszych pokoi, dlatego prosimy o odpowiednią adnotację w tym zakresie podczas kolejnych rezerwacji. Jeśli chodzi o SPA oraz basem, to planujemy uruchomienie tych usług niebawem - wszystkich informacji udziela Recepcja. Zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace, z nadzieją na wyższą ocenę.
Z wyrazami szacunku, Agnieszka Zięba - z-ca Dyrektora Hotelu.
Reviewed: 5 years ago (15/06/2021)

Super

Szanowni Goście,

Dziękujemy za pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace Chorzów.
Państwa zadowolenie jest dla nas największą nagrodą, dlatego cieszymy się, że pobyt w naszych hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom i pozostawił miłe wspomnienia.
Zapraszamy ponownie.
Z wyrazami szacunku, Agnieszka Zięba - z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 5 years ago (14/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Bardzo zadowoleni z pobytu. Smaczne śniadania, cisza i spokój, można dobrze odpocząć po dniu pracy w terenie.

Szanowni Państwo, dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz pozostawioną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy wszystkie Państwa oczekiwania. Dziękujemy za wyróżnienie w zakresie śniadań, ciszy oraz spokoju. Zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace w Chorzowie.
Z wyrazami szacunku, Agnieszka Zięba - z-ca Dyrektora Hotelu.
Reviewed: 5 years ago (14/06/2021)
Date of experience: 06/2021

jestem zadowolony i chętnie wrócę do Arsenal Palace Chorzów

Szanowny Panie, dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz pozostawioną opinię. Cieszę się, że spełniliśmy wszystkie Pańskie oczekiwania. Zapraszamy serdecznie do ponownych odwiedzin Hotelu Diament Arsenal Palace w Chorzowie. Z wyrazami szacunku, Agnieszka Zięba; z-ca Dyrektora Hotelu.
Reviewed: 5 years ago (25/05/2021)
Date of experience: 05/2021

Przyjemny weekend na Śląsku. Świetny hotel spełniający oczekiwania nawet bardzo wymagających gości. Idealny do odpoczynku, blisko stadion, zoo i Park Śląski. W pobliżu przystanki komunikacji miejskiej. Chętnie wrócę kolejny raz.