Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (23/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Bardzo miła obsługa w szczególności w restauracji i SPA. Panie zawsze uśmiechnięte i Serdeczne, aż miło schodzić na posiłki.

Szanowna Pani Urszulo,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat naszego hotelu. Szczególnie cieszymy się z wystawionej maksymalnej oceny. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Z poważaniem,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (22/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Waszym atutem jest wspaniała lokalizacja oraz termy Cesarskie. Pomimo uwag szczególnie do posiłków będę polecał Wasz obiekt. Osobiście byłem 3 razy i gro moich znajomych i rodziny też była. Niestety będę zwracał uwagę na menu jeżeli się nie zmieni będę odradzał. Ogólne wrażenie pozytywne.

Szanowny Panie Damianie,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pańską opinią na temat naszego hotelu. Istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ codziennie dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (21/08/2020)

Wszystko było w porządku

Szanowna Pani Małgorzato,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Hotel Diament Arsenal Palace.
Państwa zadowolenie jest dla nas największą nagrodą. Mam nadzieję gościć Panią ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (18/08/2020)

Ogólnie bardzo spoko...

Szanowny Panie Robercie ,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pańską opinią na temat naszego hotelu. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Z poważaniem,
Group
Reviewed: 5 years ago (18/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Byłam u Was z rodzina po raz piąty ( i tym razem zaprosiłam do Was jeszcze dwie rodziny) i na pewno wrócę jeszcze nie raz, lecz z przykrością muszę stwierdzić, ze za każdym razem jest niższy poziom( np: dawniej dla voucherów była karta główna, później skrócona, a teraz jest skserowana karteczka).

Reviewed: 5 years ago (17/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Gdyby nie hałasy w nocy że spać się nie dało, było by super.

Szanowna Pani Dagmaro,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią na temat naszego hotelu. Istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ codziennie dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (16/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Gdyby nie obiady ,byłoby znakomicie,gdaby w pokoju była klimatyzacja byłoby wyśmienicie.Olbrzymi plus bliskość parkingu oraz wszystkich atrakcji Chorzowa.

Szanowny Panie Zbigniewie,

Pozdrawiam
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (13/08/2020)
Date of experience: 08/2020

It was my first time in Poland and due to pandemic I was at quarantine in this Hotel. Hotel staff and administration did everything to make my quarantine easier, thank you very much!

Dear Timur,
Thank you very much for your kind words regarding your recent stay with us.

Yours Sincerely,
Grzegorz Konieczny General Manager Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 5 years ago (11/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Bardzo pozytywnie oprócz jednej sytuacji podczas śniadania - śniadanie podawane do godz 10:00 - 11:00 ? a ok 9:30 jeden z pracowników zaczyna odkurzanie sali przy gościach którzy są w trakcie spożywania posiłków.

Szanowny panie Arturze,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Opisana sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (07/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Hotel jest ladny, w dogodnym polozeniu, natomiast nie zapewniono nam parkingu, ktory w naszym pakiecie byl oplacony, a takze pomylono pokoje i musielismy sie przenosic. W restauracji jest drogo, 18zl za rosół to rozbój w biały dzien, nie mowiac o cenie zwykłej sałatki cezar.

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią na temat naszego hotelu. Istotne są dla nas wszystkie uwagi, ponieważ codziennie dokładamy wszelkich starań, aby czuli się Państwo u nas wyjątkowo. Serdecznie zapraszamy ponownie do Hotelu Diament Arsenal Palace.

Pozdrawiam,