Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 7 years ago (08/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Nic specjalnego za 200zł doba bez śniadania.

Szanowny Panie Adamie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu. Komentarze naszych Gości są dla nas bardzo ważne, ponieważ umożliwią nam poprawę poziomu świadczonych przez nas usług.

Przykro mi, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań względem hotelu.
Przepraszamy za niedogodności.

Doceniamy Pana opinię i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana ponownie w Hotelu Diament Plaza Gliwice w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem
Alone
Reviewed: 7 years ago (08/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Pobyt był bardzo udany. Świetna lokalizacja

Szanowna Pani Aleksandro,
Dziękuję za podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w hotelu Diament Plaza w Gliwicach.

Bardzo przyjemny pobyt

Szanowna Pani Dario,

Super hotel! Łóżka bardzo wygodne, obsługa cudowna ! Będziemy polecać każdemu

Szanowna Pani Karolino,
Date of experience: 01/2019

Grundsätzlich ein gutes Hotel, allerdings war unser Familienappartment sehr veraltet und riecht auch muffig. Sehr alter Teppich mit vielen Flecken, alte Gardienen, alte Möbel etc. Nur das Bad ist sehr modern.

Dear Guest,
Thank you for sharing your opinion following your recent stay at Diament Plaza Hotel in Gliwice.
I am sorry that we have not met all your expectations. We do apologize for the inconvenience caused to you, and are grateful for your input, which will assist us in maintaining the high standards of service we strive to attain.
I assure you that all comments help us to maintain our high standards of service.
We are looking forward to welcoming you back in near future
Kind Regards
Andrzej Zieba
Rooms Division Manager
Date of experience: 01/2019

Jestem pod wysokim wrażeniem jakości hotelu w stosunku co do ceny. Nie mam do czego się przyczepić. Hotel na wysokich standardach. Zdecydowanie polecam ! + za lokalizacje

Szanowny Panie Bartoszu,
Cieszę się, że spełniliśmy Pana oczekiwania, a Pana pobyt był udany
Date of experience: 01/2019

Na mega plus zasługuje restauracja.Jeśli chodzi o pokój nic na nic szczególnego nie trafiłem a bywałem na prawdę w kilku hotelach.Natomiast pokój pozostawia wiele do życzenia.Nieprzyjemny zapach na wejsciu do łazienki (przypuszczam; Niedrożna kratka prysznicowa)ogólnie łazienka czysta.Grzejnik np.kiedy odkrecamy kurek po kilkunastu min. zaczyna buczeć następnie musimy przestawić na inny poziom po czym następuje taki sam dźwięk.W pewnym momencie twój sen może stać sie koszmarem. Jeśli jest wyłączony nie usłyszymy nic.Ogólnie grzejnika ciepły.I jeszcze jeden szczegół jak dla mnie niewygodne poduszki.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Przykro mi, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań względem hotelu.
Przepraszamy za niedogodności.

Z poważaniem

Same pozytywy!polecam

Szanowna Pani Anno,
Date of experience: 12/2018

Saubere Zimmer freundliches Personal alles in allem zu empfehlen

Dear Guest,
I am pleased to learn that we fulfilled your expectations, and I assure you that your comment will help us to maintain our high standards of service.
We are looking forward to welcoming you back in near future
Kind Regards
Andrzej Zieba
Rooms Division Manager
Reviewed: 7 years ago (03/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Przytulnie, elegancko, czysto, można odpocząć, godny polecenia!

Szanowny Panie Mirosławie,
Cieszę się, że spełniliśmy Pana oczekiwania, a Pana pobyt był udany