Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 months ago (25/05/2025)

Very comfortable stay

Dear Mr. Ravaux, Jacques

Thank you for sharing your positive opinion about your stay in our hotel. We are glad that the comfort of your stay met your expectations.

We are also grateful for your appreciation of the cleanliness of the room and the courtesy of our staff. Your satisfaction is the best reward for us.

We cordially invite you to visit us again in the future.

Hotel Department Manager
Reviewed: 2 months ago (24/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo wygodne łóżka, wszystko bdb.

Szanowny Panie Plażuk, Damian,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie tak pozytywnej opinii o naszym hotelu. Cieszymy się, że znalazł Pan nasze łóżka wygodne i docenił Pan ogólny standard pobytu.

To dla nas ogromna radość, że nasza obsługa oraz czystość spełniły Pańskie oczekiwania. Każda pochwała motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Mamy nadzieję, że ponownie wybierze Pan nasz hotel przy swojej następnej wizycie.

Pozdrawiam,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (18/05/2025)

Super👏👍💪

Szanowna Pani Małgorzato,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią po pobycie w naszym hotelu. Cieszymy się, że wiele aspektów spełniło Pani oczekiwania, zwłaszcza jeśli chodzi o czystość pokoju oraz uprzejmość naszego personelu.

Doceniamy również pozytywne uwagi dotyczące bufetu śniadaniowego. Każda opinia ma dla nas ogromne znaczenie i pomaga nam w doskonaleniu jakości świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie w przyszłości.
Pozdrawiam,
Angelika Kopycińska
Reviewed: 2 months ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo wysoki komfort pobytu z pewnoscią wrócę w przyszłym roku :)

Szanowny Panie Jędrasie Romanie,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że komfort, czystość oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnych wrażeń.

Z radością przyjmujemy wieść, że planuje Pan wrócić do nas w przyszłym roku. Każda taka deklaracja jest dla nas inspiracją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłym roku ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Pana w naszym hotelu.
Reviewed: 2 months ago (17/05/2025)

Sniadanie do zmiany, albo 1/3 ceny. Reszta pozytywnie

Szanowna Pani Szumicka, Aneta,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólnie było Pani pozytywnie ocenić inne aspekty naszego hotelu, takie jak czystość pokoi oraz uprzejmość naszych pracowników.

Przykro nam z powodu opisanych niedogodności związanych z bufetem śniadaniowym. Jakość i różnorodność oferty śniadaniowej są dla nas bardzo ważne, dlatego też dziękujemy za wyrażenie swoich uwag. Pani komentarze zostaną przekazane do odpowiednich działów, abyśmy mogli pracować nad ich poprawą i uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

Mamy nadzieję, że mimo tych incydentów będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie.
Z poważaniem,
Angelika Kopycińska
Reviewed: 2 months ago (17/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Ogólne wrażenie niestety nie było dobre przede wszystkim z dwóch powodów że pokój był bardzo maleńki oraz że śmierdziało w łazience. Na drugi dzień rano zepsuła się też spłuczka do toalety

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Przepraszamy, że z powodu rozmiaru pokoju oraz nieprzyjemnego zapachu w łazience Pańskie wrażenia nie były pozytywne. Pragniemy zapewnić, że przyjrzymy się tym problemom, aby zapobiec ich wystąpieniu w przyszłości.

Cieszymy się, że pomimo tych niedogodności docenił Pan uprzejmość naszego personelu sprzątającego i recepcyjnego. Dziękujemy również za pozytywne uwagi dotyczące bufetu śniadaniowego oraz smaku dań, mimo że czas oczekiwania na jajecznicę był dłuższy.

Każda uwaga naszych gości jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam w doskonaleniu jakości świadczonych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli Pana gościć ponownie, tym razem spełniając oczekiwania na najwyższym poziomie.
Z poważaniem,
Angelika Kopycińska
Reviewed: 2 months ago (13/05/2025)

Все хорошо👍

Dear Ms Veranika
Thank you for your feedback.
We hope to see you again.
Rooms Division Manager
Reviewed: 2 months ago (12/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Pobyt w tym hotelu był absolutnie wyjątkowy. Obsługa na najwyższym poziomie-uprzejma, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Apartament był przestronny, czysty i komfortowo urządzony a łóżko niezwykle wygodne. Każdego dnia czekało na nas świeże sprzątanie i uzupełnione kosmetyki. Śniadania przepyszne- duży wybór, świeże produkty i lokalne specjały. Lokalizacja hotelu również świetna - blisko do centrum, ale jednocześnie spokojnie i cicho. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni sobie komfort, jakość i profesjonalizm. Na pewno wrócimy.

Szanowny Panie Jarosławie,
cisze się , że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Staramy się, aby nasi Goście zawsze opuszczali Hotel w pełni usatysfakcjonowani. Mamy nadzieje, że odwiedzą nas Państwo ponownie podczas kolejnej wizyty w Gliwicach.
Z pozdrowieniami,
Angelika Kopycińska.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (12/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo nam się podobało, super pokój z "wieżyczką". Śniadania dość drogie, więc się nie zdecydowaliśmy. Z minusów: trakcie pobytu był alarm przeciwpożarowy, musieliśmy w panice opuścić pokój, niepotrzebnie.

Szanowna Pani Doroto,
cisze się , że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Przy kolejnym pobycie zachęcamy do skorzystania z naszych śniadań! Przykro nam, za niedogodność związaną z alarmem przeciwpożarowym.
Z pozdrowieniami,
Angelika Kopycińska.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 2 months ago (05/05/2025)

Perfect

Dear Mr Peter
Thank you for your feedback.
We hope to see you again.
Rooms Division Manager