Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 months ago (05/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Perfect

Dear Mr Peter
Thank you for your feedback.
We hope to see you again.
Best regards,
Rooms Division Manager
Reviewed: 2 months ago (03/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Bardzo dobra jakość obsługi i standart pokoi

Szanowny Panie Wojciechu,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Miło nam słyszeć, że jakość obsługi oraz standard pokoi spotkały się z Pańskim zadowoleniem.

Cenimy każdą opinię, która pozwala nam doskonalić nasze usługi, dlatego dziękujemy za sugestie dotyczące poszerzenia oferty bufetu śniadaniowego. Pańskie wskazówki są dla nas ważne i zostaną przekazane do odpowiednich działów.

Mamy nadzieję, że niebawem będziemy mogli ponownie gościć Pana w naszym hotelu.

Date of experience: 04/2025

Łazienka czysta, pościel świeża,przestronny pokój

Szanowna Pani Iwono,
Dziękujemy za wybór naszego Hotelu i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani wymagania. Mamy nadzieje, że będziemy mogli gościć Panią ponownie.

Hotel ok.

Szanowny Panie Tomaszu,
Dziękujemy za wybór naszego Hotelu i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana wymagania. Mamy nadzieje, że będziemy mogli gościć Pana ponownie w przyszłości.

Polecam

Szanowna Pani Ewo,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 months ago (28/04/2025)

Great location.
Vintage style very atractive. Clean and order. Nice smell on corridors. Restaurant mid level but if u r hungry good enough. Parking clise.

Szanowny Panie Zbigniewie,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu i podzielenie się Pana opinią. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana wymagania.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście wyjeżdżali z naszego Hotelu zadowoleni.
Zapraszamy do odwiedzenia Hotelu w przyszłości.
Kierownik Pionu Hotelowego.
Reviewed: 3 months ago (25/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Hotel robi wrażenie takiego z minionej epoki i brak mu świeżości. W pokoju wyczuwalny był zapach środka na gryzonie, co było bardzo nieprzyjemne.

Szanowna Pani Agnieszko,
Dziękujemy za wybór naszego Hotelu i podzielenie się opinią. Każda opinia pomaga nam stale poprawiać jakość usług. Przyjrzymy się wskazanym przez Panią problemom.
Mimo wszystko mam nadzieje, że będziemy mogli Panią gościć w przyszłości.

<20 years
Reviewed: 3 months ago (24/04/2025)

Oo

Szanowna Pani Angeliko
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że po raz kolejny wybrała Pani nasz Hotel.. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w dużym stopniu na poprawę jakości świadczonych usług.

Alone
Reviewed: 3 months ago (18/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Hotel świetnie położony w centrum miasta bardzo miła i chętna do pomocy obsługa pobyt w hotelu udany

Szanowna Pani Alicjo,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani wymagania. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w dużym stopniu na poprawę jakości świadczonych usług.

Alone
Reviewed: 3 months ago (16/04/2025)

Jestem zadowolony z pobytu

Szanowny Panie Arturze,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana wymagania. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w dużym stopniu na poprawę jakości świadczonych usług.