Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (18/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Great location, clean & comfortable!

Dear Mr Mark
General Manager.
Reviewed: 2 years ago (18/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Kolejny już raz korzystaliśmy wraz z żoną z noclegu w tym miejscu i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje jaki i cały hotel czysty, bardzo ładny. Obsługa hotelowa jak i w restauracji bardzo miła, uprzejma. Na pewno ten hotel jeszcze odwiedzimy i polecimy znajomym.

Szanowny Panie Marcinie
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania.
Mamy nadzieje, że będziemy mogli Pana gościć ponownie w przyszłości.
Z pozdrowieniami,
Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 2 years ago (17/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Disappointing. Late check-in could have been communicated. We had only minutes in our room to prepare for our event. Room was comped but the amount spent on dinner, breakfast and parking exceeded the room cost. Communication would have changed everything.

Szanowna Pani Barbaro

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Przykro nam, że nie miałeś idealnego doświadczenia i przepraszamy za brak komunikacji w sprawie zameldowania. W naszym hotelu staramy się, aby każdy gość miał przyjemny pobyt u nas. Jesteśmy wdzięczni za Twój patronat i mamy nadzieję, że rozważysz ponowny pobyt u nas w przyszłości.

Z poważaniem,
Michał Witkowicz
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 2 years ago (17/04/2023)
Date of experience: 04/2023

To nie sa 4 gwiazdki naprawde - tylko blizej 2 . Lazienka sie az rozpada, smierdzi - do remontu wszytsko a ten ciemny pokoj jak cela w wiezieniu - ogolnie bardzo zle I niedobre jedzenie - nic nie przekonuje do pobytu w tym miejscu

Szanowny Panie Wojciechu,
dziękujemy za podzielenie się opinią po pobycie w naszym Hotelu. Przykro nam, że nie udało nam się spełnić Pana oczekiwań. Codziennie staramy się, aby pobyt naszych gości był komfortowy i dobrze wspominany. Każda opinia pozwala nam stale podnosić jakość świadczonych usług.
Mamy nadzieje, że mimo wszystko będziemy mogli Pana gościć podczas kolejnych wizyt w Gliwicach, wtedy też zachęcamy do rezerwacji pokoi typu Executive, które mają podniesiony standard.
Z poważaniem,
Alone
Reviewed: 2 years ago (12/04/2023)

Great

Dear Robert
General Manager.
Reviewed: 2 years ago (10/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Bardzo dobra lokalizacja, pokój czysty , bardzo miła obsługa- polecam jaknajbardziej

Szanowny Panie Joachim,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie.
Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania. Mamy nadzieje, że będziemy mogli Pana gościć ponownie w przyszłości.
Z pozdrowieniami, Michał Witkowicz, Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 2 years ago (07/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Krótki pobyt, w mało sprzyjających dla nas okolicznościach osobistych, który okazał się być spędzony w bardzo przyjaznej atmosferze. Dziękujemy za chwilę wytchnienia.

Szanowna Pani Dalio,,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania. Miło nam czytać, że w trudnych dla Państwa czasie udało nam się chociaż w drobnym stopniu wprawić Państwa w dobry nastrój.
Mamy nadzieje, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie w przyszłości.
Z pozdrowieniami,
Date of experience: 03/2023

Dear Marlon
Date of experience: 04/2023

Hotel w porządku ale materace do wymiany

Szanowna Pani Magdaleno,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie.
Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania. Dziękujemy za odczucia odnośnie naszych materacy. Mamy nadzieje, że będziemy mogli Panią gościć ponownie w przyszłości.
Z pozdrowieniami, Michał Witkowicz, Dyrektor Hotelu.

Bien

Dear Fabrice