Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Date of experience: 02/2023

Wszystko w porządku, a jedyna uwaga która mi się nasuwa to źle odbierający TV. Na niektórych programach był komunikat o słabym sygnale i nie mozna było skorzystać. To trzeba poprawić.

Szanowny Panie Pawle
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania.- Dziękujemy za informacje odnośnie problemów z TV. Zgłosiliśmy problem do działu technicznego.
Date of experience: 03/2023

Für diesen Preis muss ein Zimmer jeden Tag gereinigt werden . Werde dieses Hotel nicht mehr Buchen.

Dear Mr Peter,
Thank you for choosing our Hotel and sharing your opinion after your stay.
I am sorry that we failed to meet your expectations. We encourage you to report any inconveniences directly to our reception staff, which is open 24 hours a day.
despite everything, we hope that you will visit us again, giving you a chance to show you the positive aspects of our Hotel
Best Regards,
Date of experience: 03/2023

Ich bin viel in Polen geschäftlich unterwegs, aber noch nie habe ich es erlebt, das im Hotel das Zimmer nicht gereinigt wurde.

Dear Mr Michael
We are sorry for the negative feelings about cleaning, of course we do such cleaning at the request of guests, at any time we invite you to our reception, which is open for guests 24 hours a day.
Date of experience: 02/2023

Dobra lokalizacja w ścisłym centrum. Wszystko na odpowiednim poziomie.

Szanowna Pani Anno,
dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania.
Mamy nadzieje, że będziemy mogli Panią gościć ponownie w przyszłości.
Date of experience: 02/2023

Polecam i gdy będę miał okazję przyjechać do Gliwic to na pewno dokonam rezerwacji w Państwa hotelu 👍👌

Szanowny Panie Mariuszu

very nice place

Dear Mr Oleksii
Thank you for choosing our Hotel and sharing your opinion after your stay. We are glad that we were able to meet your expectations.
We hope that we will be able to host you again in the future.

Hotel godny polecenia.

Szanowny Panie Tomaszu,

Super

Szanowny Panie Marcinie

Przyjemny pobyt

Szanowny Panie Patryku,
Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 2 years ago (24/02/2023)

very good

Dear Ms Anna,
We hope that we will be able to host you again in the future.