Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (09/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Super

Szanowny Panie Adamie.
Bardzo dziękuję za pozostawienie opinii po swoim ostatnim pobycie w Hotelu Diament w Gliwicach
Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna i pozwala poprawiać jakość naszych usług.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mogli powitać Pana ponownie w Hotelu Diament w Gliwicach.
Dyrektor Hotel
Reviewed: 3 years ago (25/12/2022)

Szanowny Panie Andrzeju,
Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 3 years ago (21/12/2022)

Szanowny Panie Michale,
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mogli powitać Pna ponownie w Hotelu Diament w Gliwicach.
Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 3 years ago (18/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Ogólne wrażenie dobre, aczkolwiek ktoś zostawił śmieci przed drzwiami- stały cały weekend na korytarzu, w pokoju 315 bardzo żle pachniało z kanalizacji i drzwi wypadały z prysznica

Szanowna Pani Moniko,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii po ostatnim pobycie w Hotelu Diament w Gliwicach
Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań.
Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Panią ponownie w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Michał Witkowicz
Reviewed: 3 years ago (14/12/2022)

great

Szanowny Panie Janie,
Bardzo dziękuje za pozostawienie opinii po swoim ostatnim pobycie w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Pana w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (11/12/2022)

Good

Dear Guest,
Thank you very much for leaving your opinion after your last stay at the Diament Hotel in Gliwice
I am glad that we were able to meet your expectations. Your opinion is very important to us and allows us to improve the quality of our services.
Thank you very much for your time and we hope that we will have to welcome you again at Hotel Diament in Gliwice.
Kind regards,
Michał Witkowicz
Reviewed: 3 years ago (08/12/2022)

I'll be back ;-)

Szanowny Panie Januszu,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (01/12/2022)
Date of experience: 11/2022

Wszystko idealnie

Szanowny Panie Pawle,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (01/12/2022)

i

Szanowny Panie Marku,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 3 years ago (28/11/2022)
Date of experience: 11/2022

excellent

Dear Mr. Omar,
Thank you very much for leaving your opinion after your last stay at the Diament Plaza Hotel in Gliwice.
I am glad that we were able to meet your expectations.
Thank you very much for your time and we hope that we will have the opportunity to welcome you again at the Diament Plaza Hotel in Gliwice.
Kind regards,
Michal Witkowicz