Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 years ago (03/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Good

Dear Mr. Hugo,
Thank you very much for leaving your opinion after your last stay at the Hotel Diament Plaza in Gliwice.
I am glad that we were able to meet your expectations.
Thank you for your time and we hope to welcome you again at the Diament Plaza Hotel in Gliwice.
Hotel director
Reviewed: 4 years ago (01/09/2021)

Polecam wszystkim serdecznie.

Szanowna Pani Ewelino,
Bardzo dziękuje za pozostawienie opinii po swoim ostatnim pobycie w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwania.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Panią w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Alone
Reviewed: 4 years ago (30/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Bardzi lubię przebywać a tym hotelu, polecam wszystkim przyjezdnym.

Szanowna Pani Elżbieto,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 years ago (26/08/2021)

Geren weiter empfehlen

Dear Wolfgang,
Thank you for leaving your opinion after your last stay at the Hotel Diament Plaza in Gliwice.
I am glad that we were able to meet your expectations.
Thank you very much for your time and we hope to welcome you again at the Diament Plaza Hotel in Gliwice.
Hotel director
Reviewed: 4 years ago (22/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Bardzo się zawiodłam. Pokój duszny, bardzo mało miejsca na powieszenie ubrań - nie ma gdzie powiesić okrycia wierzchniego. Bardzo pochyłe dno brodzika, brał możliwości podłączenia lokówki w łazience. Poobrywana folia na przyciskach do przywołania windy. Brak możliwości wypicia białej kawy do śniadania, które naprawdę nie jest warte 55 zł. Na koniec problem z wydrukiem faktury. Temat układu sali śniadaniowej pominę, ale jest to bardzo nieprzyjazne.

Szanowna Pani Mario,
Cieszę się, że wszystkie kwestie dotyczące Pani pobytu w naszym hotelu zostały omówione telefonicznie.
Group
Reviewed: 4 years ago (22/08/2021)

++++

Szanowny Panie Mateuszu,
Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Pana w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.
Alone
Reviewed: 4 years ago (21/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Bardzo dobry hotel, dobrze położony, w śródmieściu. Moja wysoka ocena też chyba stąd, że Gliwice bardzo mi się podobały. Ze śniadań nie korzystałem, trochę drogo. Z bufetu tak, dobry

Szanowny Panie Henryku,
Alone
Reviewed: 4 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Bardzo dobra lokalizacja Wygodny materac Śniadania jak za tą cenę słabe

Szanowny Panie Jarosławie,
Dyrektor Hotelu
Reviewed: 4 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 08/2021

4 csillagos hotelhez képest nem volt takarítás, se törülközőcsere. Nagyon kicsi szobát kaptunk, a fürdőszobában alig lehetett megfordulni, nagyon kényelmetlen volt. Barátságtalan recepció

Dear Agnes,
Thank you very leaving your opinion after your last stay at the Hotel Diament Plaza in Gliwice..
Alone
Reviewed: 4 years ago (03/08/2021)

Wrażenia bardzo dobre.
Poza jednym incydentem. Nie zostałam poinformowana o przeniesieniu rezerwacji z jednego hotelu do drugiego. Dowiedziałam się o tym - czytając kartkę przyklejona do drzwi Hotelu Diament Economy, ze mam się udać do innego Hotelu. Uważam, ze powinnam zostać o zmianie poinformowana droga mejlowa.

Szanowna Pani Marto,