Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (14/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Jestem często gościem tego hotelu i za każdym razem czuje się bardzo dobrze. Personal bardzo miły, sympatyczny i pomocny. Pokoje ok, czystości również. Leży bardzo centralnie.

Szanowna Pani Grażyno,
Bardzo dziękuję za pozostawienie opinii po swoim ostatnim pobycie w naszym hotelu.
Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwania. Pragnę przy tym zapewnić, iż Pani komentarz pozwoli nam w jeszcze większym stopniu utrzymać wysoki poziom świadczonych usług.
Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z Pani oceną.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Panią w naszym hotelu.
Alone
Reviewed: 5 years ago (04/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Przytulny hotel

Szanowna Pani Julio,
Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z Pani oceną.
Alone
Reviewed: 5 years ago (20/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Hotel o bardzo wysokim standardzie. Z dworca bardzo blisko do hotelu ok. 5 minut drogi. Obsługa na recepcji bardzo sympatyczna i pomocna. Polecam :)

Szanowna Pani Klaudio,

Bardzo dziękuję za pozostawienie opinii po swoim ostatnim pobycie w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.

Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwania.

Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Panią w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.

Dyrektor Hotel
Reviewed: 5 years ago (04/08/2020)

o.k

Szanowny Gościu,

Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania. Pragnę przy tym zapewnić, że pozostawione oceny i komentarze pozwolą nam w jeszcze większym stopniu utrzymać wysoki poziom świadczonych usług.

Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z tymi pozytywnymi ocenami.

Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Pana w Hotelu Diament Plaza w Gliwicach.

Dyrektor Hotelu
Reviewed: 5 years ago (21/07/2020)

Wszystko okej!

Szanowny Panie Marcinie,

Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania. Pragnę przy tym zapewnić, iż Pana komentarz pozwoli nam w jeszcze większym stopniu utrzymać wysoki poziom świadczonych usług.
Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z Pana oceną.
Dziękujemy bardzo za poświęcony czas i mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli okazję powitać Pana w naszym hotelu.

Dyrektor Hotel
Alone
Reviewed: 5 years ago (11/07/2020)
Date of experience: 07/2020

Moim skromnym zdaniem są pokoje, które niezbyt dobrze wyglądają - w takim mieszkałam na początku. Po pierwszej nocy dostałam inny pokój - dzięki za to wielkie kierownicze recepcji. Spędziłam prawie tydzień w hotelu, wiec jej decyzja uratowała mój urlop w Gliwicach

Szanowna Pani Lindo,

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz poświęcony czas na podzielenie się opinią po pobycie. Cieszymy się, że zarówno nasz personel jak i dania serwowane w restauracji spełniły Pani oczekiwania! Codziennie staramy się, aby każdy czuł się u nas jak w domu.

Mamy nadzieje, że będziemy mogli gościć Panią ponownie w przyszłości.

Z pozdrowieniami,
Dyrektor Hotelu.
Reviewed: 6 years ago (10/03/2020)
Date of experience: 03/2020

All good thanks - I will stay here again

Dear Mr Gavin

Thank you for your opinion following a recent stay at Hotel Diament Plaza Gliwice. Your comments are very important as they enable us to improve our services.

I am pleased to learn that we fulfilled your expectations, and I assure you that your comments will help us to maintain our high standards of service.

It is a great encouragement for my team and me to read your comments and suggestions.

We appreciate your patronage and sincerely hope that we will have the opportunity to welcome you back to Diament Plaza Hotel in the near future.

Yours sincerely,
Michał Witkowicz
General Manager
Reviewed: 6 years ago (07/03/2020)
Date of experience: 03/2020

hotel bardzo dobry

Szanowna Pani Barbaro,

Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwania. Pragnę przy tym zapewnić, że Pani komentarze pozwolą nam w jeszcze większym stopniu utrzymać wysoki poziom świadczonych usług.

Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z Pani pozytywnymi ocenami.

Z-ca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 6 years ago (04/03/2020)
Date of experience: 02/2020

Humidifier would be a nice option for a dry air in the rooms

Dear Mrs Anna,

Yours sincerely,
Deputy General Manager
Alone
Reviewed: 6 years ago (26/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Przyjemny hotel w centrum Gliwic. Nie najtańszy ale doskonale położony. Bylem w nim już kilka razy.

Szanowny Panie Marku,

Cieszę się, że byliśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania. Pragnę przy tym zapewnić, iż Pana komentarze pozwolą nam w jeszcze większym stopniu utrzymać wysoki poziom świadczonych usług.

Z dużą przyjemnością nasz personel i ja zapoznaliśmy się z Pana pozytywnymi ocenami.

Z-ca Dyrektora Hotelu