Hotel Liptakówka *** hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
88%

"Excellent"

Based on 2,164 reviews across 6 portals
:
No Public Name
Business
60-69 years
Reviewed: 3 weeks ago (30/12/2020)
Date of experience: 12/2020

bylem calkowicie zadowolony z pobytu

No Public Name
Business
20-29 years
Reviewed: 3 weeks ago (29/12/2020)
Date of experience: 12/2020

Byliśmy po raz kolejny i wrócimy znowu!

By Krzysiek
Family
30-39 years
Reviewed: 3 months ago (03/11/2020)
Date of experience: 01/2019

Czysto, uprzejmy i miły personel, na pewno tam wrócę.

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (07/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Hotel Liptakowka spelnil wszystkie nasze oczekiwania odnosnie rodzinnego wypoczynku w Bialce Tatrzanskiej. Usytuowanie obiektu jest bardzo korzystne, a sam komfort, obsluga, udogodnienia oraz wyzywienie w pelni zasluguja na 3*. Na szczegolna uwage oraz podziekowania zasluguja, wg kolejnosci poznawania: Pan Eugeniusz (ochrona obiektu), ktory mimo drobnej pomylki ze strony hotelu (nie bedziemy drazyc) o 2 nad ranem cieplo przywital i zakwaterowal nas w naszym apartamencie, Pani Agnieszka (kierownik rezerwacji), ktora zadbala o to, by nie zabraklo nam rozrywek, swietnie zorganizowala czas, a takze szef grilla (P. Sebastian?), ktory po mistrzowsku zaserwowal nam dania i w dodatku przepraszal, ze trwalo to dluzej niz 15min. Oczywiscie sukces hotelu, to rowniez zaplecze - Panie kelnerki, Panie sprzataczki oraz kucharze, wszyscy tak czesto niedoceniani, takze wykonuja swietna robote.
Polecamy Hotel Liptakowka - Obiekt bardzo czysty, z placem zabaw i fajnym basenem oraz strefa spa, pyszne jedzenie, mila obsluga oraz dogodna lokalizacja. Mamy nadzieje, ze wlasciciele dbaja o swoich pracownikow, tak jak oni o gosci !
Jedyna rzecz, ktora troszeczke wypadla na niekorzysc, dla konstruktywnej krytyki- to, ze o 20:50 odmowiono nam serwisu restauracyjnego (w srode) i zaoferowano dania z grilla, ktore akurat jedlismy na lunch, wiec zmuszeni bylismy zjesc u konkurencji, gdzie przyjeto nas o 20:55 (wszedzie serwuja do 21.00).

By Bagińska Wanda
Family
50-59 years
Reviewed: 7 months ago (29/06/2020)
Date of experience: 06/2020

Moi rodzice byli w Liptakówce tydzień temu, wraz z wnuczką. Są zachwyceni. Takiej obsługi jak tu, nie ma nigdzie. Uprzejmość i troskę o klienta widać na każdym kroku. W cenie noclegu były przepyszne śniadania, basen, noc basenowa z drinkami dla dorosłych, sala zabaw dla dzieci, grillowanie i wycieczka rowerowa. Z powodu pogody wycieczka się nie odbyła, ale obsługa hotelowa zadbała, by wręczyć rodzicom lunch - boxy. Warto tam wrócić i już dziś jesteśmy pewni, że tam wrócimy!

No Public Name
Couple
50-59 years
Reviewed: 12 months ago (27/01/2020)
Date of experience: 12/2019

Bardzo miło spędzony czas

No Public Name
Couple
20-29 years
Reviewed: 1 year ago (19/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Wszystko na najwyższym poziomie.

By Miazga
Family
30-39 years
Reviewed: 1 year ago (18/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Pobyt bardzo udany.serdecznie polecamy.Przede wszystkim obsluga zasluguje na szczegolne podziekowania.Hotel bardzo czysty i piekny.jedzenie smaczne,bufet obfity.jedyne czego mi zabrakło to moze dań typowych dla dzieci.Musielismy zamawiac z karczmy rosolek,bo dziecko 2 latka nie zje grzybowej czy serowej.Po za tym wszystko super.Szefowa miła.Zawsze miala chwile na rozmowe.dodatkowe atrakcje super.Szczgolnie wieczor goralski w karczmie i skutery.troszke trzeba by bylo zadbac o plac zabaw dla dzieci.Dziekujemy i napewno wrocimy.Pozdrowienia.

By Alice
Family
20-29 years
Reviewed: 1 year ago (23/11/2019)
Date of experience: 11/2019

Příjemný hotel, ideální lokalita, veganská strava na požádí. Doporučuji

No Public Name
Friends
50-59 years
Reviewed: 1 year ago (22/11/2019)
Date of experience: 10/2019

Všechno bylo OK, dokonce nám přálo i počasí

Back to Top CERTIFICATE what's this?