Hotel Liptakówka *** hotel logohotel logo

By Artur Stecuła
Reviewed: 7 years ago (02/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Byliśmy w Liptakówce po raz 6-ty. To że co roku wracamy świadczy o naszym zadowoleniu. jedyny minus w tym roku to kolacja wigilijna, wcześniej ta najważniejsza świąteczna uroczystość była bardziej wykwintna. Kolacje w trakcie pobytu i śniadania były na 5 z plusem! BARDZO POLECAMY WSZYSTKIM WYPOŻYCZENIE PRZEZ HOTEL SKUTERÓW - WYCIECZKA FANTASTYCZNA!!! W przyszłym roku też wrócimy na święta i pojeździć na skuterach!

By Laska
Reviewed: 7 years ago (02/01/2019)

Super hotel gorąco polecam

Group
Reviewed: 7 years ago (01/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Hotel ok jedyne co to obsługa recepcji powinna bardziej zainteresować się klientami

Reviewed: 7 years ago (29/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Bardzo przyjemny hotel, jedyny minus to bardzo mała umywalka w łazience i trochę cienkie ściany w pokoju, dużo słychać z sąsiednich pomieszczeń

Reviewed: 7 years ago (29/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Generalnie wrażenia ok, choć widoczna jest „taniość”. Jedzenia niby dużo (aż za dużo). Wolałbym mniej, lecz lepszej jakości, nie „biedronkowej”.
O obsłudze już napisałem.
Ale to, co najbardziej mi przeszkadzało to poziom innych gości. Niestety połowa to typowi „Janusze”. Włażenie w plastikowych kąpielówkach, bez ręczników do sauny, a potem od razu do jacuzzi to dyskwalifikacja dla hotelu.
Robienie na śniadaniu kanapek na wynos - myślałem, że to przeszłość, która nie wróci.
Jasne, że niekoniecznie Liptakówka odpowiada za zachowanie swoich gości, lecz jednak można by coś z tym zrobić (choćby prze check-inie wyjaśnić zasady korzystania z sauny).
Podsumowując: niby ok, lecz raczej nie wrócimy; bylibyśmy w stanie zapłacić nawet nieco więcej lecz za znacznie lepszy standard

Reviewed: 7 years ago (28/12/2018)
Date of experience: 12/2018

To juz chyba moj piaty pobyt w Waszym hotelu. nic sie nie zmienia jesli chodzi o wrazenia. rezerwacje zawsze sa robione sprawnie I bez zarzutu. niemniej jesli sami pytacie czy chce lozka oddzielne to nie wiem dlaczego potem sa zlaczone. uwagi co do samego pokoju jak powyzej. zmienilbym chociazby poduszki w lozkach. materace tez. krzeselka I kanapa fajny pomysl ale te meble sa bardzo niewygodne. reczniki sa male I jesli juz ktos zmienia dywanik kapielowy powinien wymienic reczniki takie jest oczywiscie moje skromne zdanie. Pomysl z mrugajacym swiatelkiem w gniezdzie na karte hotelowa jest zdecydowanie nietrafiony. w nocy w pokoju jest dyskoteka... podobnie wentylator w lazience jesli juz chodzi ma dzwiek ladujacego helikoptera. inda jest baaaardzo wolna I zdecydowanie chodze schodami. z rzeczy sauna itp nie korzystam bo raz bylem pare lat temu I jest to slabo urzadzone. sniadania sa slabe... po co kombinowac I robic niby szerokie menu jesli sporo z rzeczy ktore sa serwowane jest slabej jakosci ? ile wam tego zostaje po sniadaniu ? I wywalacie ? sugeruje proste rzeczy prosta jajecznice, pomidor twarog, lepsze wedliny, jadalne parowki I bedzie to tyle samo kosztowalo a wrazenia beda lepsze. na Podhalu zwykle mozna kupic smaczny chleb. to co podajecie to guma do zucia. roznica w cenie x2 ? pewnie nie wiecej... kawa jest okropna. plus za rozpuszczalke, ale tez chyba gorszego sortu. napoje a'la sok straszne.... obiady I kolacje jem poza waszym hotelem nie dlatego ze sa slabe. po prostu po sniadaniach nie wierze ze sa lepsze.

Podsumowujac spedzam u was czas bo jest blisko stoku, ozna zaparkowac samochod I jest sklep obok. ceny nie sa niskie (niestety) standard jest akceptowalny, ale zebym wyjzdzal I tesknil to tak nie jest. bardzo latwo byloby wam podniesc standard - zrobcie lepsze jedzenie.

pozdrawiam I zachecam do refleksji. macie szanse na bycie fajnym miejscem.

Group
Reviewed: 7 years ago (28/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Bardzo dobre I urozmaicone jedzenie. Obsługa w restauracji przemiła. To był pobyt świąteczny. Bardzo udany.

By Rímsky Peter
Reviewed: 7 years ago (05/12/2018)
Date of experience: 09/2018

Rad sa tam vratim ,Strava výborna , personal ochotný

Reviewed: 7 years ago (04/12/2018)

Super , wysoki poziom usług

By Libor Ptacek
Reviewed: 7 years ago (04/12/2018)

..................................