Hotel Liptakówka *** hotel logohotel logo

By Agata Z-c
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (22/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Można wypocząć, dobrze zjeść i zrelaksować się w hotelowym SPA. Podgrzewany basen zewnętrzny stanowi dodatkowy atut hotelu.
Sala fitness wyposażona w wysokiej klasy sprzęt.

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (12/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Polecam ,dobre jedzenie i obsługa.

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (11/05/2018)
Date of experience: 05/2018

bardzo dobre umiejscowienie hotelu, jedzenie smaczne. Jedyny minus jak dla mnie to taki że łóżko składało się z 2 materacy z przerwą między nimi, przez co było lekko niewygodne ale osobiście polecam ten hotel :)

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (10/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Jeśli chodzi o hotel ,jedzenie w hotelu,obsługę hotelu to polecam a jeśli chodzi o restaurację to tak średnio ciepłe wino ,na kartę trzeba czekać 10-15min na picie to samo jedzenie takie umiarkowane.

By Cicharska
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (08/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Dzięki wyborze Państwa Hotelu spędziliśmy cudowną majówkę, warunki hotelowe i jedzenie super, obsługa bardzo miła. Był to nasz drugi pobyt w Hotelu Liptakówka, na pewno tu wrócimy i będziemy polecać wszystkim znajomym!

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (08/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Byliśmy w Liptakówce kolejny rok z rzędu (zawsze w tym samym okresie - ostatni tydzień kwietnia). Jak zwykle nie zawiedliśmy się i było bardzo przyjemnie. Ponieważ pogoda dopisała to został uruchomiony nowy basen zewnętrzny co jest dodatkowym plusem całego kompleksu. Szkoda tylko, że w SPA woda w jacuzzi była chłodniejsza niż w poprzednich latach ..... interweniowaliśmy ale było bez zmian...... Generalnie super wypoczynek.

By D.K.Smolik
Date of experience: 05/2018

Polecam wszystkim szukającym super miejsca w centrum Białki... Hotel pierwsza klasa, jedzenie pyszne bravo dla kucharza, basen na plus - Dzieci wolały niż termy , plac zabaw i siłownia Ogólnie miło spędzony weekend majowy i napewno tam wrócimy

Date of experience: 04/2018

Top. Great room, perfect breakfast and dinner. Spa not so big, but there is Terma Bania just few steps from the hotel.

By Piątek
Date of experience: 05/2018

Wszystko byłoby super gdyby spa była otwarte wcześniej no i ta zimna woda w jacuzzi. ;)

Pozdrawiam

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (03/05/2018)
Date of experience: 05/2018

Ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecam dla rodzin z dziećmi.