Hotel Liptakówka *** hotel logohotel logo

By SERMAK KLIŚ
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (07/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Hotel i pobyt w nim to bardzo miło spędzony czas.Ładny pokój, czysty.Super lokalizacja , łatwy dojazd.Przystępne ceny.Dobre jedzenie. Miła obsługa .Miejce godne polecenia.

By Bernatek Grzegorz
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (07/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Hotel bardzo fajny blisko do wyciągów miła obsługa bez uwag skorzystam ponownie ,dla mnie lokalizacja bardzo dobra.

By Paulina
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (06/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Hotel ładny. Sala zabaw mała ale jest wszystko co potrzebne dla nas było. Jaccuzi i sauna tez ok. Lokalizacja dobra. Ale sniadania przecietne. Nic ponad przeciętność. Dużo jajek :)

By Agnieszka Gdańsk
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (06/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Gościliśmy w Liptakówce w marcu 2018, po raz dziesiąty w Białce więc mamy już rozeznanie w jakości usług świadczonych w hotelach i pensjonatach. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, wnętrza przyjemne sprzyjające odpoczynkowi . Obsługa bardzo miła. Posiłki bardzo smaczne. Hotel dostępny dla osób niepełnosprawnych i w starszym wieku( windy). Lokalizacja super dla narciarzy, blisko na stoki i do Term Bania. Polecam bardzo pobyt w tym Hotelu.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (28/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Bardzo miło spędzony czas... jedzenie w hotelu bardzo dobre... Tylko w restauracji i karczmie trochę długi czas oczekiwania na obiad...
Polecam

By firma
Reviewed: 8 years ago (28/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Organizacja oraz warunki pobytu w hotelu dla grupy zorganizowanej rewelacyjne!!!

By SUSEŁ
Reviewed: 8 years ago (27/02/2018)

ŚWIETNA ATMOSFERA, KLIMAT, OBSŁUGA. sMAKI DAŃ - REWELACJA. pOLECAM WSZYSTKIM

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat Hotelu Liptakówka***, jest Nam bardzo miło. Serdecznie zapraszamy w przyszłości:)
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (26/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Ogólnie ok chociaż za tą cenę można spodziwac się większego komdortu.

By Iveta
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (21/11/2017)
Date of experience: 11/2017

clean rooms, nice views, deluxe breakfast, nice staff

By Lucyna
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (27/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Bardzo udane miejsce, zadbane, czyste, jedzenie smaczne, dużo i bardzo świeże. Świetna miejscówka z okna widać stoki Kotelnicy oraz Termę Bania. Obsługa zawsze pomocna, polecam dania z karty Restauracji, super Spa!!!