Hotel Protea Boleslawiec *** hotel logohotel logo

Jak zwykle wysoka jakość obsługi . Gratuluję

Date of experience: 03/2018

pobyt oceniam jako celujący.

Szanowny Gościu, bardzo dziękuję za poświęcony czas i opinię. Gościnność to Nasza Pasja, a taka ocena naszej pracy jest najlepszą nagrodą. Zapraszam ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***.
Z poważaniem: Jacek Niechajczyk GM hotelu PROTEA***
Date of experience: 03/2018

bardzo pozytywne , z perspektywą skorzystania ponownie

Szanowny Gościu, dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Każda ocena jest dla nas bardzo ważna. Gościnność to Nasza Pasja, tym bardziej cieszy fakt, że pobyt był udany i mile wspominany. Zapraszam zatem ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***
Pozdrawiam: Jacek Niechajczyk GM hotelu PROTEA***
Date of experience: 02/2018

Wszystko bardzo dobrze. Polecam.

Dziękuję serdecznie za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja. Niezmiernie nam miło, że pobyt był bardzo udany i miły. Dziękuję za polecenie naszej "Gościnności" Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***.
Jacek Niechajczyk GM hotelu PROTEA***
Date of experience: 01/2018

Bardzo pozytywny pobyt. Czysto, schludnie, sympatyczna obsługa, smaczne posiłki. Polecam!

By Ursula Lüscher
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (25/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Bardzo miły, spokojny hotel, przyjazny dla zwierząt. Personel bardzo pomocny i kompetentny. Im więcej sie tutaj zatrzymujemy, tym bardziej czujemy sie jak u siebie w domku.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie

By Lemm/Gutmann
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (24/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Selbst in der Nacht erwarten Dich freundliche MitarbeiterInnen an der Reception, alles in allem ist das Hotel sehr zu empfehlen.

Date of experience: 02/2018

W hotelu panuje miła atmosfera i swoisty klimat ceramika etc. Wybrałem ten hotel bo tak jak w we wszystkich średniej wielkości miejscowościach nie ma konkurencji. Jeden hotel w rozsądnej cenie który powstanie typu ibis ekonomy spowoduje na pewno odpływ klientów.

Date of experience: 03/2018

bardzo miły pobyt , super klimat i atmosfera

angenehm,
Zimmer etwas zu leer für die Größe