Hotel Protea Boleslawiec *** hotel logohotel logo

Date of experience: 10/2025

Hotel bardzo sympatyczny z miłą obsługą i bardzo dobrym śniadaniem.

Szanowny Panie Adamie,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysokie oceny w wielu kategoriach. Cieszy nas, że atmosfera panująca w hotelu, uprzejmość personelu oraz śniadanie wywarły na Państwu pozytywne wrażenie. Gościnność to nasza pasja, a satysfakcja Gości jest dla nas największą nagrodą.
Mam nadzieję, że podczas kolejnej wizyty będziemy mogli ponownie zapewnić przyjemny pobyt.
Pozdrawiam,
By Christian Fabian
Date of experience: 12/2025

Das Hotel ist ruhig gelegen. Super Essen Bedienung freundlich

Sehr geehrter Herr Christian Fabian,

vielen Dank für Ihr Feedback und die hervorragende Bewertung Ihres Aufenthalts.

Wir freuen uns, dass Ihnen die ruhige Lage unseres Hotels und unser professioneller und zuvorkommender Service gefallen haben. Ebenso freuen wir uns, dass Ihnen unser Restaurant mit polnischer Küche so gut geschmeckt hat – wir möchten, dass jede Mahlzeit für unsere Gäste ein wahrer Genuss ist.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Empfehlung. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen, Kinga – Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Date of experience: 09/2025

Ogolnie ok . Parking do poprawy.

Szanowny Panie Leopoldzie,

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię.

Cieszy mnie pozytywna ocena dotycząca pokoju, czystości oraz uprzejmości personelu – to obszary, na które kładziemy szczególny nacisk.

Doceniam również uwagę dotyczącą parkingu. Każda wskazówka jest dla nas cenna.

Zapraszamy ponownie do Polskiej Stolicy Ceramiki i hotelu PROTEA***.

By xxx
Date of experience: 11/2025

Jest ok - nie ma ma tzw. "przerostu formy nad treścią"

Szanowny Panie Andrzeju,
Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że pobyt spełnił Pana oczekiwania.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję Pana ugościć w Stolicy Polskiej Ceramiki!
Date of experience: 10/2025

Polecam hotel Protea w Bolesławcu, bardzo miła, profesjonalna obsługa, czysto i pyszne jedzenie za rozsądną cenę.

Szanowny Panie Adamie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz wysokich ocen w wielu kategoriach!

Gościnność to nasza pasja i cieszymy się, że nasz zespół, czystość, komfort oraz jakość serwowanego jedzenia spełniły oczekiwania.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli ponownie przyjemność Pana gościć w Hotelu PROTEA★★★ Bolesławiec.

Pozdrawiam serdecznie,
By Dariusz Kardaś

Przyjemnie, choć dosyć drogo

Szanowny Panie Dariuszu,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenił Pan czystość oraz uprzejmość naszego personelu, a także komfort pokoju. Wszelkie sugestie, również dotyczące ceny, są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam się rozwijać.

Date of experience: 09/2025

Jestem w Bolesławcu co roku i nie wyobrażam sobie pobytu w innym hotelu.
Polecam.

Szanowny Panie Sebastianie,

Dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz za zaufanie i lojalność wobec naszego hotelu przez kolejne lata! Jest nam niezwykle miło, że zarówno czystość i przytulność pokoi, jak i dogodna lokalizacja spełniają oczekiwania.

Z radością wyczekujemy Pana ponownego pobytu w Stolicy Polskiej Ceramiki!

Date of experience: 11/2025

Poniewaz korzystamy z tego hotelu od wielu lat, to robimy to dlatego ze jestesmy z zadowloeni z tej mozliwosci odpoczynku i zatrzymania sie podczas dalej podrozy

Szanowny Panie Julianie,

Jesteśmy bardzo wdzięczni za wieloletnie zaufanie oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. To dla nas niezwykle cenne usłyszeć, że Hotel PROTEA★★★ jest dla Państwa sprawdzonym miejscem na odpoczynek w trakcie podróży.

Państwa obserwacje są dla nas ważnym źródłem informacji i inspirują nas do ciągłego podnoszenia standardów.
Gościnność to nasza pasja, więc niezmiernie cieszy nas także pozytywna opinia na temat personelu. Dziękujemy za życzliwość i stałą obecność.

Date of experience: 10/2025

Przy w/w ocenach cóż dodać więcej Nie długo znów będę w Bolesławcu i oczywiście tylko u Państwa w hotelu.

Szanowny Panie Januszu,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz wysokie oceny w każdej kategorii!

Gościnność to nasza pasja, więc jest nam niezwykle miło, że pobyt w naszym hotelu był dla Pana w pełni satysfakcjonujący. Cieszy nas, że poziom czystości, jak i uprzejmość personelu sprostały Państwa oczekiwaniom.

Z niecierpliwością czekamy na Pana kolejną wizytę w Bolesławcu!

Pozdrawiam serdecznie,
Date of experience: 09/2025

Very good. I always stay here when we come Polish Pottery shopping.

Dear Michael,

Thank you very much for sharing your opinion and for the trust you have placed in us by choosing our hotel for your visits to purchase Polish ceramics.
We are delighted that you always return to our location and feel comfortable with us.

We are pleased that the standard of the rooms, cleanliness, and the courtesy of the staff meet your expectations. Guest satisfaction is our top priority.

We are always looking forward to welcome you in hotel PROTEA★★★!

Best regards,