Hotel Protea Boleslawiec *** hotel logohotel logo

Reviewed: 8 years ago (13/10/2017)
Date of experience: 06/2017

Bardzo dobry hotel. Dobre śniadanie. Miła obsługa........................................................

Dziękuję serdecznie za poświęcony czas i pozostawienie opinii. Gościnność to Nasza Pasja, miło wiedzieć że spełniliśmy oczekiwania i pobyt był udany. Zapraszam ponownie do miasta ceramiki i Hotelu PROTEA***

GM Hotel PROTEA***
Reviewed: 8 years ago (06/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Przemiłe , kompetentne osoby w recepcji szczególnie Pan Paweł , pozostałe tematy do poprawki. Proszę zwrócić szczególna uwagę na ogrzewanie i kuchnie

By Rudzok Bernhard
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (05/10/2017)
Date of experience: 09/2017

Bardzo czysto i pachnacy Hotel. Czesto bylem juz u Was dlatego jestem u Was. Moja Zona tez jest bardzo zadowolona.

Szanowny Panie Rudzok, bardzo dziękuję za poświęcony czas i zostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja. Cieszę się, że jest Pan naszym stałym Gościem, taka rekomendacja jest dla nas najlepszą nagrodą. Zapraszam zatem ponownie do Bolesławca i Hotelu PROTEA***
GM hotel PROTEA***
By PACHOLCZYK
Reviewed: 8 years ago (03/10/2017)
Date of experience: 09/2017

PRZYJEMNIE,KAMERALNIE,CIEPŁO I SMACZNIE.GORĄCO POLECAM MOŻNA NAPRAWDĘ ODPOCZĄĆ.
SERDECZNIE POZDRAWIAM

Szanowny Panie dziękuję za poświęcony czas i pozostawienie tak dobrej opinii. Gościnność to Nasza Pasja, tym milej słyszeć , że pobyt był udany i satysfakcjonujący. Zapraszam serdecznie ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (03/10/2017)
Date of experience: 09/2017

OK. Pozytywnie. Duzy plus za bezpieczny parking. Duzy plus za sprawna i mila obsluge. Piekny wystroj,

Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja. Tym bardziej cieszy fakt, że pobyt był udany i komfortowy. Dziękuję za docenienie naszego personelu zawsze dokładamy wszelkich starań aby pobyt był jak najbardziej udany. Zapraszam zatem ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***
GM hotel PROTEA***
By szczepanski
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (02/10/2017)
Date of experience: 09/2017

wszystko ok. Bylismy juz kilka razy i na pewno jeszcze skorzystamy z waszego hotelu. pozdrawiamy...

Szanowni Państwo, bardzo dziękuję za poświęcony czas i wysoka ocenę hotelu. Gościnność to Nasza Pasja, tym bardziej cieszy fakt, że stali Goście powracają do nas i są zadowoleni z pobytu. Zapraszam zatem ponownie w nasze gościnne progi, pozdrawiamy i do zobaczenia.
By Gość
Reviewed: 8 years ago (02/10/2017)
Date of experience: 09/2017

Pobyt udany, obsługa bardzo dobra. Miejsce zaciszne dla osób potrzebujących wypoczynku po intensywnym dniu. Bez wychodzenia z hotelu można kupić pamiątkę z pobytu z Bolesławcu.

Szanowny Panie, dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja, tym bardziej cieszy fakt, że pobyt był udany a wypoczynek komfortowy. Nasz personel dokłada wszelkich starań aby pobyt był jak najbardziej udany. Zapraszam ponownie do Bolesławca i Hotelu PROTEA***

GM Hotel PROTEA***
Reviewed: 8 years ago (01/10/2017)
Date of experience: 09/2017

Hotel usytuowany w cichym miejscu. Śniadania bardzo dobre. Myśle ze cena jest rownież odpowiednia. Ważne jest rownież to ze mieszkałem tam kiedy zaczely sie chłodne noce, w pokoju było naprawdę ciepło. Szczerze polecam.

Dziękuję serdecznie za wysoką ocenę hotelu i zaangażowanie. Gościnność to Nasza Pasja, a taka recenzja jest najlepszą nagrodą. Cieszę się, że pobyt był udny i komfortowy i dziękuję za polecenie hotelu innym Gościom. Zapraszam ponownie do Bolesławca i w nasze gościnne progi.

By Sonia
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (01/10/2017)
Date of experience: 09/2017

We had a very nice stay, we came as a group and were accommodated as such. Staff were all nice and friendly. We had a great time, and hope to return again!

Dear Sonia, thanks for your time and opinion. Hospitality is Our Passion. I'm glad that your stay was comfortable and nice. Warmly invite You next time to Capital of Polish Pottery - Boleslawiec City and to hotel PROTEA***

Best Regards:
Gm Hotel PROTEA***
By Robert
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (30/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Overall a very pleasant experience. .

Dear Robert, thanks for your time and review. Hospitality is Our Passion, and yours opinion is very important for us. Warmly invite you next time to Boleslawiec and hotel PROTEA***
Best Regards: