Hotel Uroczysko Siedmiu Stawow hotel logohotel logo

By lalit
Reviewed: 9 years ago (28/01/2017)

experience was very good;

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (24/01/2017)
Date of experience: 01/2017

cudowne miejsce, bardzo miła obsługa, super wrażenia

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (24/01/2017)
Date of experience: 01/2017

Miejsce urokliwe, hotel świetny, standard bardzo wysoki

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/01/2017)
Date of experience: 01/2017

Wyjątkowe miejsce z genialną restauracją. Będę polecał.

By M.Kaczmarski
Date of experience: 01/2017

Piękny Hotel! Bardzo profesjonalna obsługa w recepcji i SPA. Troszkę więcej trzeba poświęcić uwagi obsłudze restauracji.
Kilka małych problemów technicznych ( nie działający sejf, nie działający pilot do TV, podczas kąpieli wody zabrakło pod prysznicem, winda przestała działać w sobotę, trochę za zimno w pomieszczeniu z basenem ) nie wpływających na całokształt pobytu. Dania serwowane w Restauracji przez Szefa Kuchni - Majstersztyk! Mistrzostwo świata. Dobór produktów i ich kompozycja bardzo mile nas zaskoczyła ! Nie rozumiem jednakże wpływu Belgijskich piw w Barze? Bardzo mnie to ciekawiło -> szczególnie, że jestem osobą, która uwielbia Polskie Regionalne piwa ( brawo za piwo Sobótka ). Ogólnie bardzo nam się podobał pobyt wraz z żoną! Udało się wypocząć i zrelaksować.

Wspaniałe miejsce do wypoczynku

By Ślusarczyński M
Date of experience: 01/2017

wrażenia bardzo dobre, wspaniały wypoczynek w dyskretnej ciszy

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (09/01/2017)
Date of experience: 12/2016

Piekne wnetrza, wygodny hotel, swietna strefa spa i do tego niezatloczona. Niestety ani razu nie widzialam na basenie nikogo z obslugi hotelu, a po poludniu wszedzie lezaly porozrzucane reczniki, szklanki - nie wygladalo to zachecajaco. Strefa Wellness piekna a Panie wykonujace zabiegi bardzo profesjonalne. Dodatkowy bonus - kosmetyki L'Occitane w pokojach w strefie spa/wellness.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/01/2017)
Date of experience: 12/2016

Ein Hotel mit sehr hohem Anspruch, dem versucht wird gerecht zu werden.
Leider war während unseren Aufenthaltes mehrere Male der Fahrstuhl defekt, somit waren wir gezwungen in Bademantel durch den Rezeptionabereich zu gehen. Zwei mal sind wir im Fahrstuhl stecken geblieben.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (06/01/2017)
Date of experience: 12/2016

Byłem z rodziną - niespodzianką były dla nas warunki - naprawdę EKSTRA. Centrum basenowe - super. Okolica - jeśli chodzi o wypoczynek, spacery - ekstra. Nawet pogoda nam dopisała.