Hotel Uroczysko Siedmiu Stawow hotel logohotel logo

By DELAHAYE
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (31/10/2016)
Date of experience: 10/2016

j'aurais reservé plus de soins si on m'avait prévenue avant mon arrivée que le lundi les soins visages étaient impossible;un "menu des soins en Anglais dans notre chambre ??? Il a fallu que le SPA nous l'imprime en urgence, alors que l'on nous a repondu , à la réception qu'il suffisait de regarder Internet!!
Quelques dépliants en anglais concernant la région seraient utiles pour les touristes
Sinon hôtel magnifique et bien situé pour visiter les Sudètes

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (26/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Duży potencjał, ale mało atrakcyjne menu w restauracji oraz problemy z pokojami, które nie przystoją miejscu, które chce uchodzić za luksusowe (drogie) sprawiły, że nie mogę w pełni polecić tego miejsca znajomym.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (22/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Bardzo pozytywnie, cisza i spokój,można wypocząć i oderwać sie od codzienności. Jedyny minus pobytu to oferta restauracji w kwestii obiadu. Zjedliśmy obiad i chcieliśmy zejść później na kolację ale poinformowano nas, że bedzie ta sama karta co na obiad.

By Anna Kaczmarska
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (19/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Przepiekny Hotel w uroczym miejscu, wysmienite potrawy, wspaniale polaczenie starych murow z nowoczesnym wyposazeniem, cisza, ktorej tak bardzo w dzisiejszym, pedzacym swiecie potrzebujemy, przemila obsluga. Chetnie tutaj wroce.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (19/10/2016)

fantastyczne, unikalne miejsce

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (18/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Z dala od zgiełku wypoczynek na najwyższym poziomie. Kuchnia - rewelacja.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (18/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Najpiękniej odrestaurowany pałac w Polsce, wszystko zrobione z olbrzymią starannością, bardzo ciepłe, wysmakowane wnętrza. Hotel stwarza duże poczucie komfortu, ale jednocześnie wygody i wrażenia, że wszystko jest tam przemyślane i na swoim miejscu.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Polecam bardzo fajne i miłe miejsce.

Leisure travelers
Reviewed: 10 years ago (02/10/2016)

A very satisfactory experience

By Pulit
Leisure travelers
Reviewed: 10 years ago (16/09/2016)
Date of experience: 09/2016

Przepiękne miejsce w zaciszu problem ze niektóre gps nie pokazują Gola Dlatego może by w Niemczy postawić jezcze jedna tablice spa i zabiegi niesamowite kolacja pyszna wyższy poziom kuchni polskiej bardzo ładnie podane śniadanie obfite świeże jedno zastrzeżenie jesli podajecie rochfort 10 sprowadzacie szklanki bedzie sie naprawdę miło piło tymbardziej ze piwa w Belgii podawane są każde do osobnej szklanki jest to bardzo ważne