Le Val d'Arimont hotel logohotel logo

By Thijs Sonja
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (04/01/2017)
Date of experience: 01/2017

was een heel aangenaam verblijf alles was aanwezig en goed verzorgd enkel open haard was een probleem die trok geen rook naar buiten en alle rook hing binnen zelfs het rookalarm is afgegaan we hadden dit al wel komen melden in de eerste dagen.

Date of experience: 01/2017

Niet de eerste maal en ook niet de laatste keer. Prachtig en rustig gelegen domein, zeer vriendelijke ontvangst, Meer dan uitmuntend restaurant, ...
Aan te bevelen.

By Eveline Van Damme
Date of experience: 01/2017

ons verblijf is goed meegevallen en voor herhaling vatbaar. Ondanks de afwezigheid van verschillende personeelsleden wegens ziekte werden wij toch goed bediend. Het oudejaarsmenu was prima verzorgd en lekker.
"Luxe" kamer is een beetje overdreven. Wij hebben de standaard kamers niet gezien, maar voor ons is de naam "luxe" misschien iets te hoog gegrepen, de ruimte is goed maar het meubilair is aan vernieuwing toe. Ontbijt met uitstekende pistolets (zie opmerking boven) maar voor de rest vrij basic kan misschien nog wel iets uitgebreider. De locatie leent zich uitstekend voor vele wandelingen. Misschien komen wij terug, wij waren tevreden!

Date of experience: 01/2017

Nous avons passés un très bon moment et le lieu est superbe. Surtout en hiver avec les sapins givrés.
La patronne est super gentille et aux petits soins.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (02/01/2017)
Date of experience: 12/2016

we komen waarschijnlijk al 25 jaar, dus moeten we tevreden zijn.

By Veerle
Date of experience: 12/2016

Heel goed en mooi gelegen prachige omgeving zalig rustuge ligging heel propere huisjes mooi ingericht ruime living aangenaam restaurant leken weinig geisoleerd te zijn koelde heel snel af hoge energiekosten beperkt keukengerief aanwezig maar we komen waarschijnlijk toch graag eens terug

Date of experience: 12/2016

het was een heel fijn verblijf, in een mooie omgeving. De privacy is prima. De accommodatie meer dan goed genoeg. De douches zouden wat beter mogen doorlopen en de verwarming beter afstelbaar. Maar het is een prima adres.

By Ilse Hanssens
Date of experience: 12/2016

Zalig! De perfecte plaats voor een weekendje weg.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (31/12/2016)
Date of experience: 12/2016

Un beau week-end en famille avec des opportunités pour tous- de 10 à 80 ans.

By Manuel
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (31/12/2016)
Date of experience: 12/2016

Heerlijk verblijf gehad alleen jammer van de stroom eindafrekening . Die vond ik te duur.