hotellogo Moselromantikhotel am Panoramabogenhotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
88%

"Fantastisch"

Op basis van 2,262 beoordelingen
:
Van Anoniem
Gezin
40-49 jaren
Beoordeeld: 5 maanden geleden (29/12/2018)
Datum van ervaring: 12/2018

prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Moezel. Hotel heeft alle faciliteiten maar vooral heel vriendelijk en persoonlijke aandacht

Ontbijt





100 %

Service

Restaurant





80 %

Vriendelijkheid en goede keuze in menu

Bar





80 %

Gezellige ambiance met oog voor detail

Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %

service

Hygiëne





100 %

Alles schoon en verzorgd

Transportverbinding





80 %

Prima bereikbaar

Kamer





100 %

Ruim en schoon

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Meriam W.
Gezin
40-49 jaren
Beoordeeld: 5 maanden geleden (17/12/2018)
Datum van ervaring: 12/2018

Een hotel waar je je meteen thuis voelt. Door omstandigheden geen gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Daar komen we echt nog een keer voor terug

Restaurant





100 %
Bar





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





80 %
Kamer





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Lenaerts E.
Stel
70-79 jaren
Beoordeeld: 5 maanden geleden (10/12/2018)
Datum van ervaring: 12/2018

Mooie grote kamer (509)
Vriendelijk personeel.
Alles netjes.

Ontbijt





100 %
Restaurant





80 %
Bar





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





100 %
Kamer





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Anoniem
Stel
20-29 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (06/12/2018)
Datum van ervaring: 12/2018

Es war ein netter Aufenthalt

Bar





20 %

Wir waren sehr enttäuscht. Ab dem ersten Abend haben wir Caipirinha bestellen wollen, was aufgrund der fehlenden Limetten nicht möglich war. Eine vertröstung auf den nächsten Abend brachte leider auch nichts, da der Barkeeper leider nicht weiter gab, dass Limetten fehlen und Gäste dieses Getränk bestellen wollen. Der Herr war ebenso recht unfreundlich dabei und schien eine Entschuldigung nicj t für notwenig zu finden

Ontbijt





60 %

Übers Wochenende war das Frühstück sehr gut. Ab Montag, wo sich das Hotel leerte, würde das Buffet leider auch. sehr klein.

Restaurant





80 %

Die MenüForm. Leider gab es jedoch jeden zweiten Tag das selbe kalte Gemüse

Vriendelijkheid van de medewerkers





60 %

Die weiblichen Mitarbeiterinnen waren sehr freundlich. Die männlichen sahen überwiegend gelangweilt aus und als hätten sie keine Lust

Hygiëne





80 %

Sauber war es. Allerdings war der Pool Bereich sehr abgenutzt und fliesen Stücke fehlten. Im Sauna Bereich streifte die Türe über den Boden. Leider gab es nicht genügend Lehrstühle, sowohl im Pool als auch im Sauna bereich

Transportverbinding





60 %

Kann ich nichts zu sagen.

Kamer





60 %

Schlafbereich in Ordnung. Bad zweckmäßig, aber nicht schön.

Prijs/kwaliteit verhouding





80 %

Super Angebot. 5 Nächte kommen, 4 zahlen

Van Anoniem
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (04/12/2018)
Datum van ervaring: 12/2018

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Ontbijt





100 %
Restaurant





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





60 %

Für die Abreise mussten wir uns ein Taxi zum Bahnhof ordern, da am Wochenende vormittags nur selten Busse fahren.

Kamer





100 %

Die Größe des Zimmers, die Couch

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Anoniem
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (02/12/2018)
Datum van ervaring: 11/2018

Ein sehr schönes Familienhotel! Ungünstig ist der Weg zum Restaurant durchs Freie! Frisches Obst beim Frühstück wäre empfehlenswert.

Restaurant





100 %
Bar





100 %
Ontbijt





80 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





80 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





80 %
Kamer





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Anoniem
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (28/11/2018)
Datum van ervaring: 11/2018

kann ich weiter empfehlen!

Restaurant





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





80 %
Transportverbinding





80 %
Kamer





80 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van preuschoft
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (27/11/2018)
Datum van ervaring: 11/2018

Het is gezellig leuk en je wordt niet als een nummer behandeld .Vriendelijke mensen van poetspersoneel tot directie . Gezellig eten in een huiselijke sfeer met ruime keuze uit de menu, dit is dan ook de reden waarom wij telkens terugkomen.

Ontbijt





100 %
Restaurant





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





100 %
Kamer





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Slabber
Gezin
60-69 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (26/11/2018)
Datum van ervaring: 11/2018

Heel goed hotel wij komen er al meer dan 35 jaar, ik voel mij er thuis anders zouden wij er niet zo lang komen.

Ontbijt





100 %
Restaurant





100 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %
Hygiëne





100 %
Transportverbinding





80 %
Kamer





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Carien V.
Groep
60-69 jaren
Beoordeeld: 6 maanden geleden (26/11/2018)
Datum van ervaring: 11/2018

volgens mij zijn wij al meer dan 10 jaar bij jullie geweest volgens mij zegt dat genoeg en deze keer was het weer goed bevallen dus als alles goed gaat zie je ons volgend jaar weer

Ontbijt





100 %

alles is prima en lekker

Restaurant





80 %
Bar





80 %
Vriendelijkheid van de medewerkers





100 %

alles was perfect lekker eten mooie schone kamers

Hygiëne





100 %
Transportverbinding





100 %
Kamer





80 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?