Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (03/12/2025)
Date of experience: 11/2025

An excellent hotel that overpassed my expectations.

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to you'll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Front Office Manager
Reviewed: 4 months ago (03/12/2025)
Date of experience: 12/2025

I’m satisfied about my stay at hotel

Date of experience: 11/2025

Very good, nice hotel…clean hotel top

Date of experience: 11/2025

Wszystko na bardzo dobrze przygotowanym poziomie. Polecam.

Dzień dobry Pani Karino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Hotel spełnił nasze wymagania w 100%

Dzień dobry Panie Andrzeju,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Date of experience: 12/2025

Zbyt krótki pobyt na większe rozeznanie i ocenę

Dzień dobry Pani Renato,
Alone
Date of experience: 11/2025

Estuvo bien, solo pasé 1 noche.

Date of experience: 11/2025

Bardzo dobrze i miło spędzony czas w hotelu

Dzień dobry Pani Weroniko,

bardzo dobre