Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (11/12/2024)

Good

Dear Milda,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 5 months ago (09/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Idealne miejsce w podróży służbowej.

Dzień dobry Panie Szymonie,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Park Hotel Diament **** Katowice. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze. Zapraszamy do kolejnych rezerwacji, gdy będzie Pan w podróży.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (09/12/2024)

o

Dzień dobry Panie Pawle,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (08/12/2024)
Date of experience: 12/2024

internet (wifi) praktycznie nie dzialal. Po poinformowaniu recepcji, zewnetrzna firma miala zrestartowac serwer, jednak nie przynioslo to zadnego efektu. Ten element powinni Panstwo poprawic, nie moglem pracowac z pokoju hotelowego.

Dzień dobry Panie Wojciechu,
Dziękujemy za podzielenie się opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament Katowice****. Przepraszamy za niedogodności związane z działaniem internetu w Państwa pokoju. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest stabilne połączenie Wi-Fi, szczególnie dla osób, które potrzebują korzystać z internetu do pracy. Mamy nadzieję Gościć Pana ponownie.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (07/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu . Na pewno będę częstym gościem.

Dzień dobry Pani Krystyno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pani pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny będzie Pani chciała odwiedzić nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczęła Pani w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości. Pozdrawiam serdecznie,
Date of experience: 12/2024

Dobry hotel , położony blisko drogi przelotowej.

Dzień dobry Panie Marku,

Szanowny Panie Błażeju,
Dziękujemy za Pana opinię. Doceniamy, że poświęcił Pan czas, aby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Niestety nie wiemy, co dokładnie wpłynęło na Pana niską opinię oraz niezadowolenie. Zachęcamy do pozostawiania obszerniejszych opinii, które zawsze analizujemy. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Pana ponownie w przyszłości.

Pozdrawiam
Aneta Szulc
Zastępca Dyrektora Hotelu
Date of experience: 12/2024

Trochę zużyty ale sympatyczny.

Dzień dobry Panie Eligiuszu,
Alone
Reviewed: 5 months ago (04/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Ich kann das Hotel uneingeschränkt empfehlen

Dear Gabriele,
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 5 months ago (04/12/2024)

Dzień dobry Panie Robercie,