Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (03/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Super Hotel sehr sauber super Personal

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.

All good

Good

Alone

Wszystko ok

Dzień dobry Pani Aneto,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Date of experience: 04/2023

Bardzo w porządku, polecam wszystkim

Dzień dobry Pani Natalio,
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 3 years ago (28/04/2023)
Date of experience: 04/2023

bardzo słabe wrażenia szczególnie w odniesieniu do bardzo wysokiej ceny noclegu, od prawie 1000zł/noc

Szanowny Panie Sebastianie,
Uprzejmie dziękuję za wybór Park Hotel Diament****. Pozostawiony komentarz jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Nasza obsługa dokłada wszelkich starań aby zapewnić komfort gościom.
Dodatkowy komentarz opisujący Pana wrażenia byłby dla nas szalenie pomocny. Nie mniej jednak przepraszamy za niedogodności które wpłynęły na negatywną opinię.
Mamy nadzieję na Pani powrót. Serdecznie zapraszamy do dokonania kolejnej rezerwacji.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (27/04/2023)

Dobre

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 3 years ago (26/04/2023)
Date of experience: 04/2023

trwający remont podczas pobytu unieożliwił przeprowadzenie spotkania

Szanowna Pani Beato,
Ogromnie dziękujemy za poświęcony czas na pozostawienie oceny dotyczącej Pani pobytu w Hotelu Park Hotel Diament****w Katowicach. Z przykrością czytam Pani opinię i chciałabym przeprosić za wszelkie niedogodności. Czy Pani uwagi były zgłaszane do naszego koordynatora lub kelnera? Doceniamy pozostawiony komentarz i mamy ogromną nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana w przyszłości.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (26/04/2023)

Bardzo ok.

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Zespół Park Hotel Diament Katowice
Reviewed: 3 years ago (25/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Hotel który preferuje tylko vipów. Zamówione pokoje nie do końca były tymi zamówionymi. Jeden z pokoi dwuosobowych miał pojedyncze łóżka. Na parkingu pomimo opłaty, kazano nam przeparkować samochód w miejsce niedostosowane, bo zarezerwowane dla vipów.

Szanowna Pani Edyto,
Ogromnie dziękujemy za poświęcony czas na pozostawienie oceny dotyczącej Pani pobytu w Hotelu Park Hotel Diament****w Katowicach. Jest nam ogromnie przykro, iż ma Pani negatywne odczucia względem pobytu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Pragnę Panią poinformować, iż parking faktycznie był zarezerwowany dla Gości, natomiast ze względu na duże gabaryty pojazdu, który miał się pojawić. Natomiast w przypadku problemów z pokojem, zawsze zapraszamy do kontaktu z naszą recepcją, która zmieniłaby Pani pokoi na zgodny z Pani oczekiwaniami. Doceniamy pozostawiony komentarz i mamy ogromną nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią w przyszłości.