Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 4 months ago (19/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Byłam pod dużym wrażeniem. Hotel elegancki, czysty. Usługa bardzo miła i pomocna.

Dzień dobry Pani Wioletto,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone

Good

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to you'll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Front Office Manager
Date of experience: 11/2025

Świetny hotel, bardzo ładny, nowoczesny, świetnie urządzony. Przemiła obsługa. Zostałam telefon w restauracji – odesłali na koszt hotelu. Wybraliśmy pyszne wymeldowanie, zupełnie nie było problemu.

Dzień dobry Panie Pawle,
Nasz hotel przeszedł niedawno modernizację, a Państwa opinia potwierdza, że zmiany zostały docenione. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję gościć Państwa w naszym hotelu.

Pełne zadowolenie

Dzień dobry Panie Marcinie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (16/11/2025)

Super

Dzień dobry Panie Mateuszu,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (16/11/2025)

Bardzo dobrze

Dzień dobry Pani Karolino,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (15/11/2025)

Seht gut!

Dear Gregor,
Best regards,
Front Office Manager
Reviewed: 5 months ago (12/11/2025)

Super

Dzień dobry Panie Łukaszu,
Kierownik Recepcji
Reviewed: 5 months ago (11/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Hotel z dużym potencjałem, recepcja ok.
Jednak każde miejsce tworzą ludzie,
w hotelu Diamant ludzie są z przypadku i to widać. Brak elementarnych zasad dobrego wychowania, umiejętności komunikacji. Widać brak szkoleń... podejście bokiem do klienta. Naprawdę....po kolacji...myślę sobie młody kelner...jeszcze widać sie uczy. Ale jak na śniadaniu Pani zabrała mi ostentacyjnie parówki z przed nosa.
.. to myślę ok.. nie jestem tu mile widziana, taki to niesie przekaz. Oczywiście była też złość bo wyszłam głodna...
Sporo podróżuje... a w przydrożnym barze można spotkać się z serdeczniejszym podejściem, bo w gruncie rzeczy o to chodzi o klimat.

Reviewed: 5 months ago (10/11/2025)

OK