Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Date of experience: 02/2023

Bardzo pozytywne, z pewnością będę polecał i sam wracał do Państwa

Dzień dobry Panie Jarosławie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny będzie Pan chciał odwiedzić nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczął Pan w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Date of experience: 02/2023

POKOJE SĄ JUŻ LEKKO ZUŻYTE. POPSUTE SPŁUCZKI. HOTEL BARDZIEJ NA 3 GWIAZDKI NIŻ 4.

Szanowny Panie Mateuszu,
Uprzejmie dziękuję za wybór Park Hotel Diament w Katowicach****. Niemniej jednak Pana niska ocena oraz pozostawiony komentarz jest dla nas bardzo dużym zaskoczeniem. Codziennie zapewniamy naszym gościom najlepszą jakość usług oraz weryfikujemy stan pokoi przed zameldowaniem Gości. Przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz mamy ogromną nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Pana w przyszłości, a kolejny pobyt będzie dla Pana miłym zaskoczeniem.

Pozdrawiam,

Wszystko mniej więcej Ok

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (22/02/2023)

Very satisfied

Dear Matej,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Best regards,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (22/02/2023)

It is okay

Dear Dennis,
Best regards,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (21/02/2023)

Bardzo mi się podobało
Mimo, że hotel znajduje się przy autostradzie jest bardzo miło i przyjemnie, pobyt oceniam zdecydowanie pozytywnie

Dzień dobry Pani Malwino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że doceniła Pani lokalizację naszego hotelu a przede wszystkim nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (20/02/2023)

bardzo dobrze

Dzień dobry Pani Ewelino,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Reviewed: 3 years ago (20/02/2023)

Było cicho spokojnie. dzięki

Dzień dobry Panie Danielu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (19/02/2023)

Pozytywnie, miło spędzony czas

Dzień dobry Panie Krzysztofie,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (14/02/2023)

Raczej wrażenia jak z hotelu 3 gwiazdkowego

Szanowny Panie Sebastianie,
Uprzejmie dziękuję za wybór Park Hotel Diament**** w Katowicach oraz za czas poświęcony na pozostawienie oceny. Niestety nie jest dla mnie klarowne, co dokładnie wpłynęło na Pana niską ocenę naszego obiektu. Byłabym niezmiernie wdzięczna za rozwinięcie Pana myśli dotyczącej wrażeń z pobytu. Serdecznie zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam,