Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (25/01/2023)

Ok

Dzień dobry Pani Weroniko,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (25/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Długie oczekiwanie na posiłek w trakcie gdy dodatkowo są grupy szkoleniowe.

Dzień dobry Panie Piotrze,
Dziękujemy za chęć podzielenia się wrażeniami dotyczącymi Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach.
Niesamowicie istotne są dla nas wszystkie, nawet najmniejsze uwagi, ponieważ każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby usprawniać nasz produkt oraz usługi. Pana opinia została przez nas gruntowanie przeanalizowana i omówiona w kadrze kierowniczej. Było nam bardzo miło Pana gościć i liczymy na kolejne odwiedziny, gdy będzie Pan w pobliżu.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (24/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Bardzo udany pobyt, całkowity relaks

Dzień dobry Panie Bogusławie,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach i przyznanie najwyższej oceny. Zadowolenie i komfort jest dla nas zawsze na pierwszym miejscu. Zależy nam, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Nasz wykwalifikowany personel zawsze chętnie pomoże i doradzi. Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić Pana ponownie. Na pewno kolejny pobyt będzie równie udany lub nawet lepszy. Każdego dnia usprawniamy działanie naszego hotelu i podnosimy poprzeczkę coraz wyżej. Zapraszamy także do naszej sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (24/01/2023)

we see us again

Dear Rene,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (21/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Really good Hotel. Nice and cosy. 3 km far away from center. Good value for the money !

Dear Stevan,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (20/01/2023)

Dear Saverio,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (20/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Pobyt udany. Wrażenie bardzo pozytywne. Mila fachowa obsługa. Pełna informacja udzielona przy zameldowaniu. Zachęcenie do skorzystania z sauny i fitnessu. Mozliwosć pozostawienia auta na parkingu po wymeldowaniu. Pyszne jedzenie w restauracji. Pokoj czysty, wystrój przyjemny.

Dzień dobry Pani Magdaleno,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (16/01/2023)

Wszystko ok

Dzień dobry Panie Marku,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (15/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Z przyjemnością ponownie skorzystam.

Dzień dobry Panie Macieju,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pana pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny będzie Panichciał odwiedzić nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczął Pan w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (14/01/2023)

Super

Dear Radek,