Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (19/11/2022)

Love it here as always

Dear Marek,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (19/11/2022)
Date of experience: 11/2022

Change the policy with your parking

Dear Eddie,

Bardzo pozytywnie

Dzień dobry,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Państwa opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Bardzo przyjemny pobyt polecam

Dzień dobry Panie Łukaszu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.

Good :)

Dear Patryk,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (15/11/2022)
Date of experience: 11/2022

Ogólne wrażenie dobre, bardzo dobra lokalizacja i uprzejmość i profesjonalność pracowników recepcji.
Nie korzystałem tym razem z restauracji, ale poprzednio było OK

Dzień dobry Panie Andrzeju,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszę się, że docenił Pan lokalizację naszego hotelu a przede wszystkim nasz personel, który każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą nagrodą, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Alone
Reviewed: 3 years ago (15/11/2022)
Date of experience: 11/2022

Ogólnie jestem zadowolony z pobytu w Państwa hotelu.

Dzień dobry Panie Krzysztofie,
Date of experience: 11/2022

Sorry, I do not have time

Dear Tomasz,
Date of experience: 11/2022

Generalnie hotel ok, jedzenie ok, jedynie warto by przemyśleć czy przy żelazku dostępnym na klatce schodowej nie należałby albo zaopatrzyć w dod. butelkę z wodą przy prasowaniu albo uzupełniać na bieżąco w urządzeniu.

Dzień dobry Panie Rafale,

Miło