Park Hotel Diament Katowice**** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (30/10/2022)

Było wspaniale!

Dzień dobry Pani Natalio,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pani oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (29/10/2022)

Super

Dear Guest,
Thank you for choosing Park Hotel Diament**** during your stay in Katowice. We appreciate you taking the time to share your experience at our property with us. We hope to youll stay with us again when your travels bring you back to Katowice.
Alone
Reviewed: 3 years ago (29/10/2022)

Все добре!

Dear Guest,
Alone
Reviewed: 3 years ago (28/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Hotel spełnia wszystkie moje oczekiwania, czego potwierdzeniem jest fakt piątego pobyty w tym miejscu

Dzień dobry Pani Iwono,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami opinią dotyczącą Pani pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny odwiedza Pani nasz hotel, gdyż największym docenieniem naszych codziennych starań są powracających do nas Goście. Cieszymy się, że wypoczęła Pani w naszych wygodnych łóżkach. Nasz wykwalifikowany personel zawsze dba, aby już od wejścia czuli się Państwo wyjątkowo. Przy kolejnej wizycie zapraszamy także do sauny i siłowni, którą udostępniamy specjalnie dla naszych Gości.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (27/10/2022)

super

Dear Volodymyr,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (27/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Качество пребывания заслуживает всяческих похвал. Удобная и надежная парковка, всюду камеры. Очень число и в номере, и в самом отеле. Предоставленные услуги намного выше стоимости проживания! Всем буду рекомендовать!

Dear Aleksandr,
Alone
Reviewed: 3 years ago (26/10/2022)

Ogólnie bardzo pozytywnie.

Dzień dobry Panie Grzegorzu,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pana opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszę się, że pobyt w naszym hotelu sprostał Pana oczekiwaniom. Mam nadzieję gościć Państwa ponownie w Park Hotel Diament Katowice****.
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (26/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Отлично. Очень чисто, просторный номер, вежливый персонал, в номере есть возможность выпить чай, кофе, есть сахар, питьевая вода. В шкафу халаты и дополнительные Пледы.
Рекомендую знакомым

Dear Olga,
Weronika Wojs, Room Division Manager
Reviewed: 3 years ago (24/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Jestem bardzo zadowolony. Czysto, smacznie, uprzejmie - zresztą zawsze podczas pobytów w Katowicach zatrzymuję się właśnie tutaj. Śmiało mogę polecić.

Dzień dobry Panie Marku,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (24/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Przestronny pokój, wygodne łóżko,czysto,nie korzystaliśmy z restauracji ale od znajomych wiem że bardzo smakowało,polecam

Dzień dobry Pani Adrianno,
Dziękujemy za chęć podzielenia się z nami Pani opinią dotyczącą pobytu w Park Hotel Diament**** w Katowicach. Cieszymy się, że wypoczęła Pani w naszych wygodnych łóżkach. Zadowolenie naszych gości jest dla nas największym docenieniem naszej codziennej pracy. Panie pokojowe codziennie z największą dokładnością dbają o czystość w pokojach jak i w miejscach ogólnodostępnych. Nasze śniadania codziennie przygotowywane są przez wykwalifikowanych kucharzy z najlepszej jakości składników. Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie. Zachęcamy także do zapoznania się z naszą nową ofertą masaży - wykonywanych przez Panie z Indonezji. Jest to idealna forma relaksu po ciężkim dniu.